aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Κίκο ενδιαφέρει, αλλά δεν μπαίνει στη διαδικασία παζαριού

Ο Κίκο ενδιαφέρει, αλλά δεν μπαίνει στη διαδικασία παζαριού

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Φρανσίσκο Μανουέλ Τζέραλδο Ρόσα γνωστός ως Κίκο απασχολεί και έντονα μάλιστα την ΑΕΛ, η οποία εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Πλέον, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ είναι ελεύθερος από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπός του Μπερνάρντο Βασκονσέλος.

Εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα, εφόσον αποδεχθεί ο ποδοσφαιριστής την πρόταση του συλλόγου της Λεμεσού. Στην ΑΕΛ το έκαναν ξεκάθαρο ότι θέλουν τον ποδοσφαιριστή, όμως δεν είναι σε θέση να μπουν στη διαδικασία παζαριού με άλλη ομάδα. Διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τον Κίκο και τον εκπρόσωπό του, με την προσδοκία ότι στο τέλος θα κάνουν «δικό» τους τον 27χρονο μπακ. Ο Πορτογάλος στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 21 αγώνες πρωταθλήματος, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε δύο ασίστ.

Από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος, θα ζυγίσει όσα έχει ενώπιον του και θα λάβει την απόφασή του. Στην ΑΕΛ κρίνουν ότι, με τα νέα οικονομικά δεδομένα στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και στα του συλλόγου, έχουν κάνει μια καλή πρόταση στον ποδοσφαιριστή και είναι σε αναμονή της απάντησής του.

Όσον αφορά στον Βασίλη Παπαφώτη, που υπέγραψε το συμβόλαιό του (2+1 χρόνια) από την Τρίτη, εντός της ημέρας η ΑΕΛ ενδέχεται να επισημοποιηθεί τη συνεργασία τους. Εξάλλου, οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ για μείωση αποδοχών και επέκταση συμβολαίου, συνεχίζονται. Είναι σε καλό δρόμο σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές, που δείχνουν κατανόηση. Μόλις υπάρξει κατάληξη, θα προκύψει και ενημέρωση από το σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ