aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κέρκεζ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη…

Ο Κέρκεζ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ παρακολούθησε από κοντά τον Άρη στο προψεσινό φιλικό που έδωσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Άρης νίκησε με 2-1 και έδειξε πως με την ΑΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη, θα είναι ακόμη πιο βελτιωμένος και συμπαγής στις γραμμές του. Έχει ένα πρόβλημα ομοιογένειας, όμως αυτό αναμένεται ότι θα καλυφθεί από τον παράγοντα της έδρας, καθώς η ατμόσφαιρα από τους φίλους του Άρη θα είναι πολύ θερμή στο πρώτο παιχνίδι.

Ο τεχνικός των κυπελλούχων κατέγραψε πολλά και ενδιαφέροντα στο τελευταίο φιλικό του Άρη τα οποία θα λάβει υπόψη του στο πλάνο που θα ετοιμάσει για τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Σκέτσια από το Ισραήλ απόψε στο τελευταίο φιλικό στη Βουλγαρία και τη Δευτέρα θα μεταβεί οδικώς στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες προπονήσεις πριν το παιχνίδι.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν υπολογίζει στους Κάρλος και Μαρκόσκι. Ο πρώτος συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα, όμως αν δεν είναι εντελώς καλά δεν θα χρησιμοποιηθεί. Ο προπονητής της ΑΕΛ δεν περιμένει το πρόσφατο φιλικό του αντιπάλου για να αποφασίσει σε ποιους θα στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας του, καθώς έδειξε να έχει καταλήξει στους «εκλεκτούς» για το πρώτο ματς.

Στις πρόσφατες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ο Βόσνιος προπονητής παραδέχθηκε πως ο αντίπαλός τους είναι το φαβορί, γνωρίζει όμως ότι κάθε ομάδα έχει τρωτά σημεία και εκεί θα ποντάρει, όπως και στην άριστη λειτουργία της μεσοαμυντικής γραμμής της ομάδας του. Όπως φάνηκε μέσα από τα φιλικά θα στηριχθεί στο 3-5-2 το οποίο μετατρέπεται και σε 5-3-2 όταν αμύνεται. Η τριάδα στην άμυνα με τους Γκοντάλ, Ζούνιορ και Α. Τεϊσέιρα θα σηκώσει αρκετό βάρος, όμως δεν περιμένει μονό από αυτούς σε ένα ματς που θα έχει όλη η ομάδα πίεση. Ποντάρει στα τρεξίματα, στο διαρκές κυνηγητό της μπάλας, στα μαρκαρίσματα σε όλους τους χώρους και στην καλή ανάπτυξη.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη θα συνεχιστεί και σήμερα από την μπουτίκ της ΑΕΛ για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2019-20. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και αντί-κάρτας δικαιούται από ένα εισιτήριο, καθώς επίσης και εισιτήριο για τα μέλη της οικογένειάς του. Σε περίπτωση που απομείνουν διαθέσιμα εισιτήρια θα τεθούν προς πώληση τη Δευτέρα 22 Ιουλίου για όλο τον κόσμο στην μπουτίκ, καθώς επίσης και την Τετάρτη 24 Ιουλίου και την Πέμπτη 25 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Metropolitan στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ