aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ κατάλληλος αρχηγός για μία… σιδερένια ομάδα

Ο κατάλληλος αρχηγός για μία… σιδερένια ομάδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O αρχηγός επέστρεψε στην ΑΕΛ! O Μάριος Νικολάου ως γνωστόν υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, κάτι που δείχνει και τη διάθεση όλων να φτιάξουν μια… σιδερένια ομάδα.

Πιο έμπειρος από ποτέ, ο διεθνής μέσος ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να ανέβει εκεί που της αξίζει. Μετά από απουσία ενός χρόνου όπου αγωνίστηκε σε Λεβαδειακό και Ίντερ Τουρκού, όχι μόνο επέστρεψε στην ομάδα όπου το όνομά του γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά όπως όλα δείχνουν θα κλείσει και την καριέρα του στην ΑΕΛ, κάτι άλλωστε που επιθυμούσε και ο ίδιος.

Απ’ εκεί και πέρα, η ενίσχυση με ποδοσφαιριστές βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Πέδρο Μπενγκί και του Μάριου Νικολάου, σειρά παίρνουν οι Αλί Σαβάν και Μαριάνο Λουβούνγκα, ενώ στο προσκήνιο είναι η περίπτωση του αριστερού μπακ Νούριο Φορτούνα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου, ξέχωρα από την απόκτηση του Μπενγκί και του Ουέλινγκτον, έχει υπόψη ακόμη έναν επιθετικό που αγωνίζεται στην Αγκόλα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις, ενώ θέμα υπάρχει και στα στόπερ. Με ανοικτό ακόμη το θέμα του Βαλεντίνου Σιέλη, ο τεχνικός της ΑΕΛ ψάχνει για δύο σίγουρες λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ