aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ καλπασμός της πεντάμορφης ΑΕΛ και το 5x3! (video & pics )

Ο καλπασμός της πεντάμορφης ΑΕΛ και το 5×3! (video & pics )

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Άνοιξαν οι ουρανοί στο Τσίρειο κι έβρεξε «γαλαζοκίτρινα» τέρματα! Η ΑΕΛ συνεχίζει να καλπάζει από νίκη σε νίκη, καθώς διέλυσε την Αλκή Ορόκλινη με 5-1 και για πέμπτο σερί παιχνίδι μετράει το απόλυτο σε πόντους (15).

Η ομάδα της Λεμεσού παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, θα πάει στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (Κυριακή 21/10 στο ΓΣΠ) με το ηθικό στα ύψη. Από την άλλη, ο προβληματισμός μοιάζει με βουνό στην Αλκή Ορόκλινη, η οποία σε πέντε αναμετρήσεις μετράει μόλις έναν βαθμό. Αξίζει να αναφερθεί πως η ΑΕΛ δέχθηκε το πρώτο φετινό γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ η Αλκή σκόραρε για πρώτη φορά.

Ένα μόλις ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΑΕΛ! Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ χωρίς να ιδρώσουν, επιβλήθηκαν πλήρως επί των κυανέρυθρων από το πρώτο κιόλας, είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή της μπάλας και από τις δέκα τελικές προσπάθειες, κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα του Πάρντο τέσσερις φορές.

Ο Ν. Τεϊσέιρα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με σουτ από κοντά στο 16’ μετά από μπαλιά του Γουίλερ, ενώ στο 25’ ο Ντα Σίλβα με άπιαστο απευθείας φάουλ απλοποίησε την υπόθεση «νίκη», πετυχαίνοντας το 2-0. Στο 38’ ο Χουράδο με σουτ από κοντά μετά από ασίστ του Ν. Τεϊσέιρα διαμόρφωσε το 3-0 και δύο λεπτά ακολούθως (40’), η ΑΕΛ έκλεισε το «καρέ» των τερμάτων της με σουτ του Αβραάμ εντός περιοχής, έπειτα από σπουδαία ατομική ενέργεια!

Στην επανάληψη, όπως ήταν αναμενόμενο, η ΑΕΛ έκανε συντήρηση δυνάμεων κι αυτό έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Λάρνακας να ανεβάσει ρυθμό και να απειλήσει αρκετές φορές. Σε μία από αυτές μάλιστα, στο 48’ μείωσε σε 1-4 με κεφαλιά του Φλόρες μετά από κόρνερ. Μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να πετύχουν άλλο ένα γκολ με σουτ του Ντα Σίλβα μετά από άστοχη έξοδο του Πάρντο και να διαμορφώσουν το 5-1 που ήταν και το αποτέλεσμα!

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Πρόσεκ, Ν. Τεϊσέιρα (48′ Χ. Κυριάκου), Λαφράνς (80′ Γερολέμου), Α. Τεϊσέιρα, Γουίλερ, Τόρες, Γκαθτανιάγα, Λ. Σίλβα (71′ Ζούνιορ), Αβραάμ, Ντα Σίλβα, Χουράδο.

Αλκή Ορόκλινη (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Κυπριανού, Σερφά, Φλόρες, Χαρή, Ιβάν Κάρλος (46′ Απ. Βασιλείου), Γκαντάτσια, Τραϊτσέφσκι (46′ Ακόστα), Μπελαμεϊρί, Μ. Σπόλιαριτς, Ηλία (61′ Σταύρου).

Σκόρερ: 16′ Ν. Τεϊσέιρα, 25′, 82′ Ντα Σίλβα, 38′ Χουράδο, 40′ Αβραάμ / 48′ Φλόρες.

Κίτρινες: 70′ Γουίλερ / 25′ Ιβάν Κάρλος.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού.

Α’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου

Β’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής.

Τέταρτος: Λούκας Σωτηρίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

Το live του αγώνα!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ