aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Γεωργιάδης και η πρώτη μάχη

Ο Γεωργιάδης και η πρώτη μάχη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης τουλάχιστον μέχρι χθες αργά το απόγευμα συγκέντρωνε πολύ καλές πιθανότητες να αποτελέσει μέρος του έμψυχου δυναμικού της ΑΕΛ. Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και λογικά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα.

Ο 28χρονος (14/11/1987) επιθετικός που ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του ΠΑΟΚ, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στον Πανσερραϊκό (144 συμ/26 γκολ). Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε τέσσερα χρόνια μετά (2011) με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε 41 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Από το καλοκαίρι του 2014 αγωνιζόταν στη Βέροια, καταγράφοντας 33 εμφανίσεις σε δύο σεζόν. Αυτή μάλλον θα είναι και η τελευταία προσθήκη της ΑΕΛ, αν και οι πληροφορίες φέρουν και τον Ιβανίλντο να είναι στα υπόψη, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα, μπορούν όλες οι ομάδες να προσθέσουν και άλλους ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό τους.

Η ΑΕΛ, αν και συνεχίζει να «δημιουργεί» το ρόστερ είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Βλέπουν στην ομάδα με αισιοδοξία και σοβαρότητα τον αυριανό αγώνα στο Τσίρειο. Η σημερινή τελευταία προπόνηση, ένα εικοσιτετράωρο πριν από τον αγώνα με την Αναγέννηση και θα είναι ανοικτή για τον κόσμο (18.30), ο οποίος αναμένεται πως θα δώσει δυναμικά το παρών του.

Το αυριανό ματς στο νέο πρωτάθλημα, έχει προκαλέσει γενικό συναγερμό. Εκτός από τους φίλους της ομάδας που σφράγισαν την παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, θα δώσουν το παρών τους αρκετοί άλλοι ΑΕΛίστες και έτσι αναμένεται πως η ανατολική κερκίδα του Τσιρείου θα ζήσει πανηγυρικές στιγμές.

Η παρουσία του κόσμου φυσικά και δεν προδικάζει το αποτέλεσμα, όμως θα είναι ένας ακόμη μοχλός για να φτάσει η ΑΕΛ στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν υπολογίζει στους Σόουζα και Λαφράνς, των οποίων τα πιστοποιητικά δεν έχουν φθάσει στην ΚΟΠ. Είναι ανέτοιμος ο Παπάνκο, ενώ πιθανόν να πάρει θέση βασικού ο Μπενγκί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ