aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ… φευγάτος Ντανίλο και η θέση της ΑΕΛ

Ο… φευγάτος Ντανίλο και η θέση της ΑΕΛ

Δύο θέματα προκύπτουν το τελευταίο 24ωρο στην ΑΕΛ. Το πρώτο και κυριότερο είναι αυτό του Βραζιλιάνου επιθετικού Ντανίλο, ο οποίος με δηλώσεις στην πατρίδα του τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στη χώρα του για να συνεχίσει την καριέρα του: «Έχω δυνατότητες για να αγωνιστώ σε ομάδα στη Βραζιλία, μιλώ με την ΑΕΛ, με την οποία έχω συμβόλαιο. Η επιθυμία μου είναι να πάω πιο κοντά στην οικογένειά μου. Ποιος ξέρει, ίσως παίξω στη Βραζιλία για πρώτη φορά. Είμαι χαρούμενος με όσα πέτυχα στην ΑΕΛ, αλλά έχω το όνειρο να αγωνιστώ στη Βραζιλία. Ελπίζω να τα καταφέρω. Είμαι επαγγελματίας από τα 17 μου, δεν έχω αγωνιστεί ποτέ στη χώρα μου. Ίσως η μεγάλη στιγμή να έχει φτάσει».

Η δήλωση και μόνο αυτή αναγκάζει τη διοίκηση να βρίσκεται σε εγρήγορση αφού ο Βραζιλιάνος κάνει ανοικτά μια δήλωση η οποία δείχνει τάσεις φυγής. Φυσικά, η αλήθεια είναι πως ο Ντανίλο ήταν από τους καλύτερους παίκτες της λεμεσιανής ομάδας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Από την άλλη ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν είναι από τους προέδρους που θα δεχθούν εύκολα την αποχώρηση ενός παίκτη από τη στιγμή που διατηρεί άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο στην ομάδα.

Η διοίκηση πάντως αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Δηλαδή, να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντανίλο για άλλον ένα χρόνο για να του αποδείξει πως πιστεύει στην αξία του και τον θέλει. Υπάρχει ασφαλώς και το ενδεχόμενο, αν προκύψει δελεαστική πρόταση, να του ανάψει το πράσινο φως για να αποχωρήσει.

Το δεύτερο κεφάλαιο που απασχολεί είναι αυτό του Στέφαν Τσέποβιτς, ποδοσφαιριστή που αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Ντούσαν Κέρκεζ για τη θέση του κεντρικού επιθετικού.  Χθες βράδυ, προγραμματιζόταν νέα τηλεφωνική επικοινωνία των δυο πλευρών και, όπως όλα δείχνουν, το επόμενο 48ωρο θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Στην ΑΕΛ ελπίζουν πως ο Τσέποβιτς θα έρθει Κύπρο για να συνεργαστεί με τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Η απόφαση της Μάλαγα να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον 31χρονο Σέρβο επιθετικό άνοιξε τον δρόμο για τη λεμεσιανή ομάδα ώστε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του. Φυσικά οι δυο πλευρές έχουν ακόμα διαφορά στο οικονομικό, επομένως θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να δώσουν τα χέρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ