aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ ενθουσιασμός ο «καλός καιρός» και «οι τέλειες παραλίες»

Ο ενθουσιασμός ο «καλός καιρός» και «οι τέλειες παραλίες»

Ενθουσιασμένος παρουσιάζεται ο Αλνταΐρ Μπαλντέ για την μετεγγραφή του στην ΑΕΛ, καθώς και η σύντροφός του Σάρα Σάντος, η οποία ανήρτησε τη φωτογραφία της ανακοίνωσής της απόκτησής του (διαβάστε εδώ) στο Facebook και παράλληλα έγραψε: «Δεν υπάρχει η χαρά που ζούμε! Είναι εξαιρετικό όταν φτάνεις στο τέλος ενός δρόμου και αντιλαμβάνεσαι ότι ο αγώνας ο οποίος δεν ήταν εύκολος, το άξιζε»

Κάποιοι από τους φίλους του οι οποίοι σχολίασαν στη δημοσίευσή, φαίνεται πως γνωρίζουν αρκετά πράγματα για την Κύπρο. «Κύπρος; Καλή επιτυχία», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος, πιο… ψαγμένος λέει: «Εξαιρετική επιλογή, πολύ καλός καιρός και παραλίες, Μεσόγειος, υψηλό επίπεδο, χαμηλή φορολογία. Μπορείς να παλέψεις για τίτλο με την ομάδα σου και να παίξεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα έχεις προβολή και ευκαιρία να φιλοδοξείς για υψηλότερες πτήσεις και να παίξεις με πολλούς Πορτογάλους εκεί. Καλή επιτυχία».

Κατενθουσιασμένοι παρουσιάζονται τόσο άτομα της οικογένειάς του, όσο και κάποιοι άλλοι φίλοι του, τονίζοντάς του πόσο τυχερός είναι για το βήμα αυτό στην καριέρα του και ως θρήσκοι ευχαριστούν όλοι τον Θεό που βοηθάει τον αγαπημένος τους Αλνταΐρ.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωση: ΑΕΛίστας και ο Αλνταΐρ

Αποκαλυπτικό: «Eξετάζει» τον Αλνταΐρ (pics & vids)

Ο Μπαλταζάρ γνωρίζει καλά τον Αλνταΐρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ