aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ διακριθείς κι η «αποκάλυψη»

Ο διακριθείς κι η «αποκάλυψη»

Ο Ζντραφκόφσκι «έβγαζε μάτια» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη (0-0) και χωρίς αμφιβολία, μαζί τον Ζούνιορ και τον Βοζίνια τράβηξαν πολύ κουπί, ειδικά στα χρονικά σημεία που ο Άρης έβαζε πολλή πίεση. Ο 22χρονος Σκοπιανός ήταν και πέρσι από τους κορυφαίους της ΑΕΛ, αλλά φέτος με το «καλημέρα» έδειξε πως θα είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του.

Ξεχώρισε για το πάθος του, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, κέρδισε πολλά φάουλ, ανέκοψε πολλές επιθέσεις και ήταν το βασικό στήριγμα της μεσοαμυντικής γραμμής. Αυτό που μένει, είναι στον επαναληπτικό να έχει την ίδια καλή απόδοση, αλλά μαζί του να ανέβουν και οι Γκαθτανιάγα-Αντάμοβιτς.

«Αποκάλυψη» ήταν και ο Γουίλερ, που δεν επέτρεψε στον Φετφατζίδη να είναι απειλητικός. Η φάση του δοκαριού του τελευταίου στο πρώτο ημίχρονο, προήλθε από την απόκρουση του Βοζίνια, στο σουτ που προηγήθηκε από τον Μπάσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ