aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ «χρυσός» Ματ και ο αλάνθαστός Μασιάς

Ο «χρυσός» Ματ και ο αλάνθαστός Μασιάς

Δείτε αναλυτικά το πρόσωπο του αγώνα από το Ομόνοια – ΑΕΛ, τη φάση και το σφύριγμα.

ΠΡΟΣΩΠΟ: «Χρυσό» αποδείχθηκε το γκολ του Άγγλου επιθετικού, που έφθασε τα 22 στο πρωτάθλημα. Ο Ντέρμπισαϊρ, που σίγησε τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές με την Ομόνοια να μένει στο μηδέν ενεργητικό, επανήλθε στο σκοράρισμα σ’ ένα σημαντικότατο ματς για την ομάδα του. Σταθερή αξία ο Άγγλος, κορυφαίος σκόρερ στην τρέχουσα σεζόν.

ΦΑΣΗ: Η Ομόνοια απάντησε άμεσα στο γκολ της ισοφάρισης για την ΑΕΛ, με τον Ντέρμπισαϊρ να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το τραγικό λάθος του Μιτρέα. Έξι λεπτά μετά την ισοφάριση, η Ομόνοια πήρε εκ νέου προβάδισμα, απέκτησε ψυχολογικό αβαντάζ και το διαχειρίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Αρκετά καλή η διαιτησία του Δημήτρη Μασιά. Στην πιο δύσκολη φάση στο παιχνίδι, το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛ στο πέσιμο του Σάσι (63’) ήταν ορθός, αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί. Ο επιθετικός της ΑΕΛ άπλωσε το πόδι του και έπεσε στον Κατελάρη, θέλοντας να κερδίσει το πέναλτι. Λανθασμένα η Αγγέλα Κυριάκου υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Ντέρμπισαϊρ (66’), αφού ήταν στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ