aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ χρόνος δουλεύει υπέρ της

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Πάμπος Χριστοδούλου, μετά από τρεις αγωνιστικές, φάνηκε να έχει σχηματίσει στο μυαλό του τον βασικό κορμό της φετινής ΑΕΛ.

Απ’ εκεί και πέρα, ενδεχομένως να προβαίνει σε κάποιες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα αναλόγως αντιπάλου και απαιτήσεων ενός αγώνα. Ακόμη, έχει διαφανεί πως από εβδομάδα σε εβδομάδα, η ΑΕΛ θα παρουσιάζεται πιο έτοιμη και με καλύτερο βαθμό ομοιογένειας. Είναι θέμα χρόνου.

Σε αυτό βοηθά και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Στα πρώτα τρία ματς, η μόνη αλλαγή που έγινε στο αρχικό σχήμα ήταν η χρησιμοποίηση του Σόουζα στη θέση του Νικολάου, ο οποίος είχε αρχίσει ως βασικός στην πρεμιέρα με την Αναγέννηση.

Η ενδεκάδα της δεύτερης αγωνιστικής με τη Δόξα, διατηρήθηκε και στο ματς με τον Εθνικό. Αν θα ισχύσει το ίδιο και αύριο ή αν θα προβεί σε αλλαγές ο Κύπριος τεχνικός είναι κάτι που θα γίνει γνωστό λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ