aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Χριστοφόρου δεν είναι εύκολη περίπτωση

Ο Χριστοφόρου δεν είναι εύκολη περίπτωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόθεση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ είναι η ομάδα να έχει έντονο κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ της στη νέα σεζόν, γι’ αυτό και η μετεγγραφή του Μάριου Ηλία δεν θα είναι η μοναδική. Οι γαλαζοκίτρινοι ενδιαφέρονται και για τον Κύπρο Χριστοφόρου του Άρη, χωρίς ωστόσο η επιθυμία της ΑΕΛ να πάρει επίσημη μορφή.

Ο 23χρονος αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με την ομάδα του και η διοίκηση των πρασίνων δεν θα τον παραχωρήσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Στην ΑΕΛ ακόμη είναι θετικοί στην επιστροφή του Μάριου Νικολάου, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, μετά τον αγώνα για το Σούπερ Καπ. Ο πρώην αρχηγός των γαλαζοκίτρινων θέλει να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ και από πλευράς διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας καλοβλέπουν την επιστροφή του έμπειρου μέσου.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα μετεγγραφικά θέματα, μπορεί να παρουσιάζεται μια στασιμότητα, όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει προχωρήσει με τις περισσότερες κινήσεις και κάποιες περιπτώσεις θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του μήνα. Οι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Κύπριο τεχνικό έχουν συμβόλαιο με την ομάδα τους.

Το στοίχημα του τεχνικού της ΑΕΛ είναι να βρει τους παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας για να ξαναγίνει ανταγωνιστική και διεκδικητική. Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για την ΑΕΛ, όμως το μήνυμα που έχει περάσει σε όλους είναι πως με ενότητα και ομοψυχία η ομάδα μπορεί να βρει την ταυτότητά της.

Εν τω μεταξύ, με δήλωσή του στο ραδιόφωνο «Σπορτς 1», ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Σολομωνίδης ανέφερε πως πάντοτε η ΑΕΛ μέσα από τα προβλήματά της βγαίνει πιο δυνατή. Κάλεσε τον κόσμο να μείνει δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσει τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και την τεχνική ηγεσία να φτιάξουν το οικοδόμημα που όλοι θέλουν.

«Για όλους μας η ΑΕΛ είναι θρησκεία και γνωρίζουν όλοι τι εννοώ. Είναι πάνω από όλα και τώρα που ξεκινά μια νέα προσπάθεια, καλό είναι να είμαστε κοντά και να βοηθήσουμε τη διοίκηση, τον πρόεδρο και την τεχνική ηγεσία. Πάντοτε η ΑΕΛ, μέσα από δυσκολίες, έβγαινε πιο δυνατή και το καθήκον όλων είναι να βοηθήσουμε. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος της ΑΕΛ και ποιες δυσκολίες υπάρχουν, γι’ αυτό όλοι έχουμε χρέος να είμαστε ενεργοί και φέτος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σολομωνίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ