aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Μπογιόμ έθεσε ψηλά τον πήχη!

Ο Μπογιόμ έθεσε ψηλά τον πήχη!

Πρωτάθλημα και κύπελλο θέλει με τη φανέλα της ΑΕΛ ο Εντί Μπογιόμ. Ο κεντρικός αμυντικός από το Καμερούν παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα press-sport.com και αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ΑΕΛ αλλά και τις φιλοδοξίες του και τους στόχους της νέας του ομάδας.

Αφού η ιστοσελίδα αρχικά αναφέρει πως, μετά από ένα διάστημα 15 ημερών προετοιμασίας στην Κύπρο, ο Έντι Μπογιόμ και οι συμπαίκτες του συνεχίζουν στη Βουλγαρία, το δεύτερο κύκλο προετοιμασίας τους.

«Έγινα δέκτης θερμής υποδοχής. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Είναι μια νέα ομάδα, αφού έχει ανανεωθεί κατά το 60%. Είμαι τυχερός που στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που μιλούν πορτογαλικά. Με τη γλώσσα, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Όσο για την προετοιμασία, θα πάει καλά.

Ξεκινήσαμε στις 3 Ιουλίου και για ένα διάστημα 15 ημερών ήμασταν στην Κύπρο. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη Βουλγαρία για το δεύτερο και βασικό στάδιο που θα διαρκέσει 14 ημέρες. Στη συνέχεια θα επιτρέψουμε στην Κύπρο για την τελευταία φάση της προετοιμασίας, αναμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος», είπε ο Μπογιόμ.

Και συνέχισε: «Οι στόχοι μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο ή τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα επιδιώξω να διατηρηθώ σε ψηλά στάνταρ απόδοσης όπως ήμουν στην Αγκόλα, από την οποία έφυγα με πολλές καλές αναμνήσεις. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο, για να πετύχω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ