aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Άρης μελετά με κάθε σοβαρότητα την ΑΕΛ

Ο Άρης μελετά με κάθε σοβαρότητα την ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί ο Άρης Θεσσαλονίκης να φαντάζει φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΛ, όμως μελετά και την τελευταία λεπτομέρεια που αφορά στους κυπελλούχους Κύπρου. Ο προπονητής του, Σάββας Παντελίδης, έκανε δηλώσεις στην προχθεσινή «ανοικτή» προπόνηση του Άρη ενόψει της νέας σεζόν, υπογραμμίζοντας πως θα χρειαστεί δουλειά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, ενώ αναφέρθηκε στις μετεγγραφές, λέγοντας πως θα γίνουν άλλες τέσσερις.

Για την ΑΕΛ ανέφερε τα ακόλουθα: «Είναι ομάδα συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο. Είναι συμπαγής και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι ματς που χρειάζονται όλη τη συγκέντρωσή μας».

Από την πλευρά του, ο Ισπανός αμυντικός Φραν Βέλεθ, στη media day των κίτρινων, έκανε αναφορά στην ΑΕΛ και στον Χουράδο. «Θα είναι πιο δύσκολη η σεζόν, έχουμε νέους παίκτες, θέλουμε χρόνο· θα δουλέψουμε και στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία, να γίνουμε ομάδα, να γυμναστούμε. Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Ήταν η χειρότερη κλήρωση για πρώτο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα, ξέρω παίκτες όπως τον Χουράδο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ