aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Άρης δεν μπήκε στη διαδικασία για τον Μαέ της ΑΕΛ»

«Ο Άρης δεν μπήκε στη διαδικασία για τον Μαέ της ΑΕΛ»

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Άρης Θεσσαλονίκης δεν μπήκε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΑΕΛ για την απόκτηση του Ράιαν Μαέ.

Το ρεπορτάζ ουσιαστικά διαψεύδει ότι άνθρωπος των κίτρινων της Θεσσαλονίκης ήρθε στην Κύπρο και πρόσφερε το ποσό των 500.000 ευρώ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας:

Ο Άρης δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της ΑΕ Λεμεσού, Ράιαν Μαέ, αν και στην Κύπρο γράφεται ότι οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Δημοσιεύματα από την Κύπρο εντάσσουν τον Άρη στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης του Ράιαν Μαέ και μάλιστα τονίζουν ότι άνθρωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο νησί και διαπραγματεύτηκε την αγορά των δικαιωμάτων του 23χρονου επιθετικού προσφέροντας το ποσό των 500.000 ευρώ.

Ωστόσο, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άρης δεν μπήκε σε σχετική διαδικασία, πολλώ δε μάλλον σε διαπραγμάτευση για την αγορά του ποδοσφαιριστή ο οποίος φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν – έχει σημειώσει 14 γκολ σε 30 αγώνες εκ των οποίων τα έξι στη διαδικασία των Playoffs.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η ΑΕ Λεμεσού έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην πώληση του ποδοσφαιριστή (του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022) και προσδοκεί να εξασφαλίσει ποσό περί του 1.000.000 ευρώ.

Γενικώς το όνομα του Ράιαν Μαέ είναι στην επικαιρότητα εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Για την ακρίβεια, πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε γραφτεί ότι ο Βέλγος ποδοσφαιριστής (με ρίζες από το Μαρόκο) ήταν στο μικροσκόπιο της Πάρμα καθώς επίσης και της ουγγρικής Φερντσβάρος στην οποία αγωνίζεται ο αδερφός του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ