aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ Απόλλωνας διαψεύδει τον ΚΟΑ, ίδιο το αίτημα του με αυτό της ΑΕΛ

Ο Απόλλωνας διαψεύδει τον ΚΟΑ, ίδιο το αίτημα του με αυτό της ΑΕΛ

Συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου. Οι ομάδες έχουν τοποθετηθεί σε αρκετές περιπτώσεις για το εν λόγω μέτρο, ωστόσο αφού παρατηρήθηκε η αισθητά μειωμένη προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα τη σεζόν 2018-19, οι πλείστες ζήτησαν την τροποποίηση του νόμου (πχ. το μητρώο να μεταφερθεί στους συλλόγους).

Υπενθυμίζουμε όμως πως η ΑΕΛ με επιστολή της τόσο στον ΚΟΑ όσο και στον (τέως) Υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, ζήτησε την κατάργηση της κάρτας φιλάθλου. Ωστόσο, στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο εν λόγω μέτρο και ανέφερε: «Ο Απόλλωνας έστειλε 2 επιστολές για την κάρτα φιλάθλου και την κοινοποίησε προς Ιωνά Νικολάου, τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ. Αποστείλαμε επιστολή, ο Απόλλωνας ζητά την κατάργηση της κάρτας οπαδού. Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε αυτή την αλήθεια μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μιχαηλίδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ