aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ ΑΠΟΕΛ είναι για την ΑΕΛ (ίσως) η… τελευταία ζαριά

Ο ΑΠΟΕΛ είναι για την ΑΕΛ (ίσως) η… τελευταία ζαριά

Απάντηση σε όσους την έχουν ξεγραμμένη για την εξάδα, θα προσπαθήσει να δώσει η ΑΕΛ στο σημερινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο (19:00, Cytavision1), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού ρίχνει ίσως την τελευταία ζαριά στην προσπάθειά της για να κυνηγήσει θέση στην εξάδα μέχρι το τέλος της Α’ φάσης.

Το σημερινό ματς κρίνεται καθοριστικό για τους γαλαζοκίτρινους, αφού είναι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο και βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για την ΑΕΛ.

«Είναι ένα ντέρμπι. Θα βγάλουμε το πάθος που πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι καλός αντίπαλος, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θα θελήσουμε να αξιοποιήσουμε το γεγονός αυτό», τόνισε ο Βασίλης Παπαφώτης.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, που μίλησε στην κάμερα του συλλόγου, σημείωσε πως τους λείπει ο κόσμος αφού με την παρουσία του δίνει μεγάλη δύναμη. «Τους θέλουμε κοντά μας και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ