aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ… ανίκητος Κόπριβετς, το χαμένο πέναλτι και η τέλεια διαιτησία!

Ο… ανίκητος Κόπριβετς, το χαμένο πέναλτι και η τέλεια διαιτησία!

Σπουδαία εμφάνιση από τον Σλοβένο κίπερ στης Ανόρθωσης Γιαν Κόπριβετς στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (0-0). Όποτε χρειάστηκε να δηλώσει «παρών» το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, με κορυφαία απόκρουση το πέναλτι.

Θύμισε τον περσινό καλό Κόπριβετς και στην Ανόρθωση ευελπιστούν ότι η χθεσινή του εμφάνιση θα του επιτρέψει να τονώσει το ηθικό του ενόψει της συνέχειας. Μόλις στο 14ο λεπτό η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με πέναλτι.

Ο Κάρλος Ουέλινγκτον δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόπριβετς αφού η εκτέλεση δεν ήταν καλή, ενώ ο Σλοβένος τερματοφύλακας έπεσε σωστά. Αν η ΑΕΛ εκμεταλλευόταν αυτή την τεράστια ευκαιρία, θα δημιουργούνταν νωρίς νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

H διαιτησία του Γιώργου Νικολάου θα άγγιζε το τέλειο αν πρόσθετε ακόμη ένα λεπτό χρόνους καθυστερήσεων, αφού στον επιπλέον χρόνο υπήρξε τραυματισμός ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Σωστή η απόφασή του να καταλογίσει πέναλτι για την ΑΕΛ στο 13ο λεπτό. Καλή η παρουσία και των βοηθών του, αφού σε όλες τις υποδείξεις οφσάιντ ήταν ορθοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ