aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΟ... Άη Βασίλης έρχεται και τα Φώτα για τους μικρούς «λέοντες»

Ο… Άη Βασίλης έρχεται και τα Φώτα για τους μικρούς «λέοντες»

Πραγματοποιείται αύριο η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της φουτσαλικής ΑΕΛ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά: 

«Η μεγάλη οικογένεια της CRI AEL, με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας που θα γίνει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 στο Yellow Pride Cafe από τις 10:00 μέχρι τις 12:00.

Δώρα αλλά και εκπλήξεις, περιμένουν τους μεγάλους αλλά και μικρούς μας φίλους και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη που θα επισκεφθεί για ακόμη μια χρονιά την “κίτρινη φυλή” μοιράζοντας απλόχερα την αγάπη του και όμορφα δώρα προς τα μικρά παιδιά!

Μαζί με τους μικρούς λέοντες θα είναι και ο “EL Mago”, ο δικός μας φουτσαλιστής Δημήτρης Λιοτατής, που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους με τα απίθανα μαγικά του κόλπα. Σας περιμένουμε όλους, για να περάσουμε ένα υπέροχο πρωϊνό και όλοι μαζί να ευχηθούμε σε όλα τα τμήματα της CRI AEL και του Σωματείου μας, το 2018 να πετύχουν τους στόχους τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ