aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝτύνεται «γαλαζοκίτρινος» αν μείνει ελεύθερος ο Αντόνια

Ντύνεται «γαλαζοκίτρινος» αν μείνει ελεύθερος ο Αντόνια

Σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΛ βρίσκεται ο Ζαρκίνιο Αντόνια. Ο βραχύσωμος εξτρέμ από το Κουρακάο είναι εκτός πλάνων του Γιάννη Αναστασίου στην Ομόνοια και εφόσον μείνει ελεύθερος είναι πολύ πιθανό το σενάριο να μετακομίσει στη Λεμεσό.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ αξιολόγησε θετικά την περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ, ο οποίος κατέγραψε 32 εμφανίσεις την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Ομόνοιας και πέτυχε ένα γκολ. Φέτος αγωνίστηκε σε εφτά παιχνίδια με τελευταία συμμετοχή στις 8 Δεκεμβρίου στον εκτός έδρας αγώνα με την Αλκή για την 12η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυτό που ψάχνει απεγνωσμένα

Σε εκείνο το παιχνίδι αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου στο 31’ και αντέδρασε, γεγονός που φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Ελλαδίτη προπονητή να τον θέσει εκτός πλάνων.

Tις επόμενες μέρες ο Αντόνια θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Ομόνοιας, με τις δύο πλευρές να συζητούν για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ