aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝτύνει τον Αγκινάλντο στα γαλαζοκίτρινα

Ντύνει τον Αγκινάλντο στα γαλαζοκίτρινα

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η ΑΕΛ βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Αγκινάλντο Πολύκαρπο Βεϊγκα.

Ο Αγκολέζος επιθετικός, γνωστός από την επιτυχημένη παρουσία του στη Δόξα στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που μας πέρασε (5 γκολ σε 14 συμμετοχές) αποτελεί επιθυμία του Πάμπου Χριστοδούλου.

Παλαιότερα είχε ένα ανεπιτυχές πέρασμα από Τουρκία, ενώ καλή παρουσία είχε στην «μακαρίτισσα» ΑΕΠ. Επίσης, όταν αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τα χρώματα της Λιμπόλο, είχε ως συμπαίκτη τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Έντι Μπογιόμ.

Είναι θέμα ωρών να προκύψει θετική κατάληξη στο θέμα με τον Αγκινάλντο και ακολούθως, η ΑΕΛ θα κινηθεί για τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση με προτεραιότητα την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού που να μπορεί να δώσει λύσεις και ως επιτελικός μέσος.

Θα αποκτηθεί και ένας κεντρικός αμυντικός, όμως, το ζήτημα αυτό πιθανόν να καθυστερήσει μιας και Χριστοδούλου επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ντόσα Ζούνιορ, η περίπτωση του οποίου είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι γαλαζοκίτρινοι θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, βάσει πάντοτε των οικονομικών τους δυνατοτήτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ