aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝτούσαν Κέρκεζ: «Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Ντούσαν Κέρκεζ: «Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Έτοιμος θα είναι ο Αντρέ Τεϊσέιρα για τον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Καραμπάχ, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ντούσαν Κέρκεζ, ενώ τους παίκτες εκπροσώπησε ο Σλόμποταν Μεντόγεβιτς.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του μπορεί να ξεπεράσει τον εμπόδιο των Αζέρων και να διεκδικήσει την πρόκριση της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ
«Για μας είναι σημαντικό που κάποιοι παίκτες που ήταν έξω επανέρχονται. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, θέλουμε την πρόκριση. Για εμάς πολύ σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε στον τρίτο προκριματικό, ήταν ένας στόχος να περάσουμε. Ήταν δίκαιη η πρόκριση επί της Βλάζνια.

Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια, μπορούσαμε και καλύτερα όμως ήρθαμε από προετοιμασία, ήταν λογικό Δεν σκέφτομαι τη ρεβάνς, τίποτα άλλο, μόνο το πρώτο ματς. Όλοι οι παίκτες που ήταν στο τελευταίο παιχνίδι είναι έτοιμοι. Δεν υπάρχουν φαβορί στην Ευρώπη, μόνο στα χαρτιά. Γνωρίζουμε πολύ καλά την Καραμπάχ. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για το καλό αποτέλεσμα. Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, αν τα δώσουμε όλα».

Μεντόγιεβιτς: «Η Καραμπάχ είναι δυνατός αντίπαλος. Είναι το φαβορί, αλλά στο ποδόσφαιρο όλοι έχουν τις ευκαιρίες τους. Πιστεύουμε πως μπορούμε να προκριθούμε. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να μας στηρίξουν, διότι τους χρειαζόμαστε από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος. Με τον κόσμο η ομάδα μπορεί να πετύχει πάρα πολλά. Είδαμε τη δυναμική των οπαδών μας στον αγώνα με την Βλάζνια και τους θέλουμε κοντά μας και στη Λάρνακα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ