aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ντου» Αστυνομίας σε ΣΥ.Φ. ΑΕΛ και ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων

«Ντου» Αστυνομίας σε ΣΥ.Φ. ΑΕΛ και ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων

Αστυνομικές έρευνες διεξήχθησαν το βράδυ της Παρασκευής στους Συνδέσμους Φιλάθλων της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν έρευνες με βάση δικαστικά εντάλματα, στους Συνδέσμους Φιλάθλων των Αθλητικών Σωματείων ΑΕΛ και Απόλλωνα. Κατά έρευνα εντοπίστηκαν σε ανοιχτό χώρο έξω από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα, δύο εμπρηστικά αντικείμενα τύπου μολότοφ, τα οποία παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Στους δύο συνδέσμους φιλάθλων έγινε έλεγχος σε 21 πρόσωπα συνολικά. Σε σωματικό έλεγχο που έγινε σε 20χρονο στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα εντοπίστηκε ένα πλαστικό σακουλάκι το οποίο περιείχε πέντε γραμμάρια κάνναβης. Ο 20χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος αργότερα το ίδιο βράδυ. Στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ δεν διαπιστώθηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο. Το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ