aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝτόσα σε Ντεγκρά: «Σε στηρίζω, είσαι ένας από τους καλύτερους που γνώρισα»

Ντόσα σε Ντεγκρά: «Σε στηρίζω, είσαι ένας από τους καλύτερους που γνώρισα»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Ντόσα Ζούνιορ μαζί με τον Ματίας Ντεγκρά, ήταν ως γνωστόν δύο από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ τη σεζόν 2011-12 κατά την οποία η λεμεσιανή ομάδα πήρε το πρωτάθλημα έπειτα από 44 χρόνια και βγήκαν οι ΑΕΛίστες στους δρόμους.

Ο κυπριοποιημένος στόπερ των γαλαζοκίτρινων ενημερώθηκε για τις άσχημες ψεσινές εξελίξεις στη Super League και τις σκέψεις του πρώην συμπαίκτη του να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά την αποδέσμευσή του από τη Λάρισα (ετσιθελική απόφαση Αλέξη Κούγια) και με ποστάρισμά του στο Facebook, παρηγορεί τον Ντεγκρά.

Αναλυτικά το ποστ στήριξης του Ζούνιορ: «Ματίας Ντεγκρά: Ένας από τους πιο επαγγελματίες και αφοσιωμένους ποδοσφαιριστές που έχω γνωρίσει ποτέ! Πάντα έδινες τον καλύτερό σου εαυτό για να βοηθήσεις τους συμπαίκτες σου, είτε ήσουν τραυματίας, είτε όχι πάντα έδειχνες το καλύτερό σου πρόσωπο χωρίς φόβο και όταν ήσουν στα καλύτερά σου όλοι σε αγαπούσαν και σε επευφημούσαν. Τώρα που ξέρω πως είσαι στα κάτω σου θέλω δημόσια να σου δείξω την ολική μου στήριξη και να σου πω πως ίσως να είσαι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και ανθρώπους που γνώρισα ποτέ στο ποδόσφαιρο! Κράτα ψηλά το κεφάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ