aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝτελίριο, υποσχέσεις «μαζική» βραδιά… (144 pics)

Ντελίριο, υποσχέσεις «μαζική» βραδιά… (144 pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε λιγότερο από ένα μήνα, οι φίλοι της ΑΕΛ έδειξαν για τρίτη φορά με τον τρόπο και τη μαζική τους προσέλευση πως θα είναι στο πλευρό της ομάδας τους, σπρώχνοντας την σε επιτυχίες.

Μετά το δυναμικό «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και την επιτυχία που σημείωσε το Fun Day, σημειώθηκε… πανζουρλισμός και στην ψεσινή συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη. Πέραν των 4.000 φίλων της λεμεσιανής ομάδας γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο στον Ποταμό της Γερμασόγειας το βράδυ του Σαββάτου και ανέδειξαν την εκδήλωση σε γαλαζοκίτρινο συλλαλητήριο.

Ο παλμός ήταν τέτοιος που θύμισε στιγμές της φιέστας της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 2012. Από την πλευρά τους, οι δυο καλλιτέχνες με τους συνεργάτες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο που έζησε μια ανεπανάληπτη βραδιά. Το «παρών» τους έδωσαν και οι παίκτες με την τεχνική ηγεσία, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που φώναζε συνθήματα υπέρ της ομάδας.

Οι δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν στη διοργάνωση, μαζί με το προσωπικό της ΑΕΛ, έφεραν εις πέρας μια αποστολή που απαιτούσε αρκετό κόπο και κατάφεραν να χαρίσουν μια πολύ όμορφη βραδιά στους φίλους της ομάδας.

«Γι’ αυτό τον κόσμο, ο οποίος αποτελεί την ασπίδα μας, αξίζουν τα πάντα. Ο κόσμος της ΑΕΛ χρειάζεται χαρές κι’ εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετούμε αυτή την ιδέα. Θα κάνουμε τα πάντα για να είναι πάντα χαρούμενοι οι οπαδοί μας», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος από την επιτυχία της συναυλίας. Το κλίμα είναι θετικό και το μόνο που μένει είναι να μεταφερθεί όλος αυτός ο γενικός ξεσηκωμός και στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ