aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝικήτρια και στην αγγαρεία η ΑΕΛ! (vid + pics)

Νικήτρια και στην αγγαρεία η ΑΕΛ! (vid + pics)

Νικήτρια και στην αγγαρεία η ΑΕΛ! Μετά από το 4-0 με το οποίο κέρδισε στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «8» του κυπέλλου τον Ερμή (Τσίρειο), ο επαναληπτικός στο «Αμμόχωστος» εξελίχθηκε σε αγώνα τυπικής διαδικασίας για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι «τσέκαραν» εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, κερδίζοντας ξανά.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, νίκησε με 3-2 τους Αραδιππιώτες χάρη σε τέρματα των Σχρανζ στο 39’, Λεάντρο Σίλβα στο 45’ + 1 και Λαφράνς στο 89’. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο ημίχρονο με δύο γκολ διαφορά, όμως, στην επανάληψη ο Ταραλίδης με πέναλτι στο 74’ κι ο Μακρίεφ στο 82’ ισοφάρισαν για τον Ερμή σε 2-2.

Τον τελευταίο λόγο, είχε ο Λαφράνς, ο οποίος στο 89’ έκανε το 3-2 για την ΑΕΛ που ήταν και το αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί πως η ΑΕΛ είχε και δύο δοκάρια, ενώ το γκολ με το οποίο έκανε το 2-0 ο Λεάντρο, προήλθε από απευθείας κόρνερ.

Πλέον στην ΑΕΛ περιμένουν να ολοκληρωθεί η φάση των «8» για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους στα ημιτελικά, μέσω κληρωτίδας της οποία η ημερομηνία διεξαγωγής της θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ερμής (Χρύσης Μιχαήλ): Φιρινίδης, Ψάλτης, Ταραλίδης, Κατζίκα, Πηλέας, Μπανούσης, Λαγός, Ντεβέσα (46′ Λύτρας), Μαύρου (23′ Πούνας), Φυλακτού (58′ Χριστοδούλου), Μακρίεφ.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Kεραυνός, Λ. Σίλβα, Ζντραφκόφσκι, Λαφράνς, Γκοντάλ (46′ Γκαθτανιάγα), Μιχαηλίδης, Κωνσταντινίδης, Σχρανζ (46′ Αβραάμ), Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς (46′ Χουράδο), Μυτίδης.

Σκόρερ: 74′ πεν. Ταραλίδης, 82′ Μακρίεφ / 39′ Σχρανζ, 45′ + 1 Λ. Σίλβα, 89′ Λαφράνς.

Κίτρινες: Χριστοδούλου.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: «Αμμόχωστος/Επιστροφή».

Διαιτητής: Αναστάσης Αναστάση.

Α’ βοηθός: Γεώργιος Γκίνος.

Β’ βοηθός: Πανίκος Μιχαήλ.

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ