aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκησε τον ΑΠΟΕΛ και μετά… χάθηκε

Νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και μετά… χάθηκε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ προβληματίζει με την έλλειψη αγωνιστικής σταθερότητας και δεν γνωρίζει κανείς αν θα μπορέσει να συνέλθει έγκαιρα, πριν γίνει πιο δύσκολη η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα. Η τελευταία νίκη της ΑΕΛ ήταν στις 21 Δεκεμβρίου επί του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο με 2-1, μάλιστα με ανατροπή. Είχε αφήσει πολλές υποσχέσεις στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 αλλά από τότε οι γαλαζοκίτρινοι αγνοούν τη νίκη.

Με την Δόξα στο Μακάρειο έμειναν στο 2-2, ενώ έχασαν με 2-1 στη Λεμεσό από τη Νέα Σαλαμίνα. Έγιναν σοβαρά διαιτητικά λάθη τα οποία της στέρησαν βαθμούς, όμως η ουσία δεν αλλάζει για την ΑΕΛ η οποία «κόλλησε» βαθμολογικά και κινδυνεύει αν δεν επανέλθει άμεσα να μείνει εκτός εξάδας. Το παιχνίδι που ήταν να διεξαχθεί σήμερα με την ΑΕΚ αναβλήθηκε. Αλλά ακόμη και αν διεξαγόταν ο αγώνας η ουσία δεν αλλάζει, καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες για το υπόλοιπο της περιόδου και αν δεν γίνουν προσθήκες φαντάζει δύσκολο η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ να κάνει το βήμα πιο πάνω και να διατηρηθεί στην εξάδα. Οι επιλογές, αν τελικά αποχωρήσουν οι Γκαζαριάν, Κάρλος, Μαρκόσκι και Τόρες και δεν έλθουν άλλοι, θα είναι περιορισμένες. Έχει αποχωρήσει και ο Ζούνιορ, οπόταν η ΑΕΛ έχει μείνει με ένα μικρό ρόστερ.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι νεαροί πίσω από τους 14-15 ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί φέτος, όμως δεν έχουν εμπειρίες. Γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητο να γίνουν δυο – τρεις κινήσεις, που θα δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή να δει και πέρα από αυτούς που τράβηξαν το κουπί μέχρι τώρα. Αυτοί που αποχωρούν δεν βοήθησαν καθόλου. Από το καλοκαίρι φαινόταν πως η ΑΕΛ θα συναντούσε δυσκολίες. Δεν υπάρχει το χρήμα. Και στην ΑΕΛ το πολύ να αποκτηθούν δυο – τρεις νεαροί, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν αλλά και να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ