aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝίκη της ΑΕΛ με δαιμόνιο Ντα Σίλβα

Νίκη της ΑΕΛ με δαιμόνιο Ντα Σίλβα

Η ΑΕΛ έχοντας σε τρελά κέφια τον δαιμόνιο Άλεξ Ντα Σίλβα επικράτησε άνετα με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Βουλγαρία στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ο δαιμόνιος Βραζιλιάνος μέσος των κίτρινων της Λεμεσού με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 13’ έβαλε την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ ενώ στο 37΄ ο Τόρες εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ντα Σίλβα και έκανε το 2-0.

Χαμένο πέναλτι για την Σαλαμίνα είχαμε στο 54΄ όταν ο Βοζίνια είπε όχι στον Σικόρσκι με το αποτέλεσμα να μένει αναλλοίωτο μέχρι το φινάλε.

Η ΑΕΛ άρχισε με τους Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα, Ράσο, Λαφράνς, Γουίλερ, Μουστάκη, Ζντραφκόβσκι, Ντα Σίλβα, Τόρρες, Μυτίδη και Πεχλιβάνη, ενώ στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Κεραυνός, Χ. Κυριάκου, Α. Τεϊσέιρα, Ζούνιορ, Αβραάμ, Φιντέλις, Γερολέμου, Σίλβα, Μ. Ηλία, Χουράδο, Μπενίτεθ.

Η Σαλαμίνα άρχισε το ματς με τους Παπαδόπουλο, Σεργίου, Χατζηκωνσταντή, Κορέια, Χριστοφίδης, Ελοουντού, Ντομίνγκες, Κωστή, Μαργκάσα, Παύλου και Ονουέγκμπου, ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι Βεσελόφσκι, Θεοδώρου, Σικόρσκι, Νικολάου, Νουρ, Σιαθάς, Φραγκέσκου, Μιντίκκης και Φερέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ