aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝίκη με 5-2 και πρόκριση στους «8» (video)!

Νίκη με 5-2 και πρόκριση στους «8» (video)!

Η ΑΕΛ φούτσαλ χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα πήρε τη νίκη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με 5-2 απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Εθνικού Λατσιών.

Η γαλαζοκίτρινη ομάδα προηγήθηκε με 4-0 κάνοντας ένα δυνατό ξεκίνημα τα πρώτα 12 λεπτά με σκόρερ τους Hugo Ramada Martins (1′), Νικόλα Τσακανιά (2′ και 12′) και Ρονίνιο (8′). Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με τον Χρίστο Βασιλείου σε 4-1.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Νικόλα Φιλίππου σε 4-2 και έπειτα η ΑΕΛ  ανέβασε ρυθμούς όπου και ακολούθησε ένα κρεσέντο με πολλές χαμένες ευκαιρίες οι οποίες κατέληξαν 4 φορές στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα που στάθηκε εμπόδιο στους φουτσαλιστές της ΑΕΛ να διευρύνουν περισσότερο το δείκτη του σκορ.

Ο Fabio Aguiar στο 33′ βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα και έγραψε το 5-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Fabio Aguiar καταγράφει ένα απίστευτο στατιστικό μέχρι τώρα, αφού σκόραρε στα 5 συνολικά επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και στο Κύπελλο και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ