aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νέα εποχή…

Νέα εποχή για το τμήμα πετόσφαιρας της ΑΕΛ αφού βάση υπογραφείσας συμφωνίας τη διαχείριση αυτού αναλαμβάνει η ιδιωτική εταιρεία C.P.Jerrys Ltd.

Αναλυτικά:

“Νέα εποχή από σήμερα για το τμήμα πετόσφαιρας του Σωματείου μας αφού βάση υπογραφείσας συμφωνίας τη διαχείριση αυτού αναλαμβάνει η ιδιωτική εταιρεία C.P.Jerrys Ltd.

Το τμήμα πετόσφαιρας της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού ολοκληρώνει κατά το τρέχον έτος 40 χρόνια ζωής. Σαράντα χρόνια επιτυχιών και ένδοξης ιστορίας. Δεν είναι μόνο οι 70 τίτλοι που κατακτήθηκαν σε επίπεδο γυναικών, δεν είναι οι άλλοι τόσοι τίτλοι σε επίπεδο τμημάτων υποδομής. Μεγαλύτερο επίτευγμα η ενασχόληση εκατοντάδων παιδιών με την πετόσφαιρα και η γενικότερη προσφορά στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Σύμφωνα με τον μέτοχο/διευθυντή της εταιρείας κ.Παντελή Χριστοδούλου με την ανάληψη της διαχείρισης του τμήματος έχουν τεθεί ως πρώτιστοι στόχοι:

– η επιστροφή της γυναικείας πετοσφαιρικής ομάδας στην κορυφή της κυπριακής πετόσφαιρας.
– η περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής με απώτερο στόχο την αύξηση του αριθμού των παιδιών που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό.

Τόσο εκ μέρους της εταιρείας αλλά και του Σωματείου δόθηκαν οι αμοιβαίες διαβεβαιώσεις πως άπαντες θα συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά για τη βελτίωση & πρόοδο του τμήματος με στόχο την επιστροφή της Βασίλισσας της κυπριακής πετόσφαιρας στο θρόνο της”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ