aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝέα ενημέρωση της ΑΕΛ για τον καλαθοσφαιριστή της: «Κρίσιμη αλλά σταθέρη η κατάσταση του»

Νέα ενημέρωση της ΑΕΛ για τον καλαθοσφαιριστή της: «Κρίσιμη αλλά σταθέρη η κατάσταση του»

Νέα ενημέρωση εξέδωσε η ΑΕΛ σχετικά με την κατάσταση του καλαθοσφαιριστή της Corey Manigault. Σύμφωνα με τους γαλαζοκίτρινους η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Ο 23χρονος παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η ενημέρωση της ΑΕΛ:

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεράποντων γιατρών η κατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας παραμένει κρίσιμη αλλα σταθερή. Παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι γιατροί ελπίζουν να εξελιχθεί θετικά αλλά ακόμη είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Αύριο πρωί αναμενεται ν’ αρχισει η προσπάθεια απεξάρτησης από τον αναπνευστήρα. Δεν ειμαστε ακομη σε θέση να γνωρίζουμε σημερα ποσό θα διαρκέσει αυτή η προσπάθεια και εαν εχει προκληθεί κάποια ζημιά.

Ο Κόρευ Μάνιγκολτ δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες δυο μέρες. Μακάρι να ευσταθούσε αυτη η είδηση που εχει κυκλοφορήσει. Νεωτέρη ιατρική ενημερωση θα γινει στις 2μμ αυριο και ακολούθως θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση απο το γραφειο τύπου.

Τέλος, θέλουμε να δηλώσουμε τη στήριξη μας τόσο στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στους ίδιους τους καλαθοσφαιριστές μας σε σχέση με το βίαιο περιστατικό που συνέβηκε χθες το βράδυ. Ευχαριστούμε τους θεράποντες γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλες τις προσπάθειες που γινονται για αποκατάσταση της υγείας του καλαθοσφαιριστή μας.

Η διοίκηση είναι σε συνεχή επαφή με τους οικείους του. Η μητέρα του καλαθοσφαιριστή κάνει διευθετήσεις για άφιξη στην Κύπρο την ερχομενη Τρίτη. Η σύντροφος του καλαθοσφαιριστή θα διαμένει σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας για να ειναι κοντα στον Κορευ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ