aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΝέα δοκιμασία αντοχών, τακτικής και πάθους

Νέα δοκιμασία αντοχών, τακτικής και πάθους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Προσγειωμένα, αλλά με το ίδιο πάθος που κατέθεσαν στο προηγούμενο τους παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουν απόψε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και την Ανόρθωση. Η νίκη τους στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τους πρόσφερε ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, αλλά θέλουν να δώσουν συνέχεια.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μια καλή βαθμολογική συγκομιδή, που τους δίνει τεράστια δυναμική, όμως στο σημερινό παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες. Για να φθάσουν στο «διπλό» ή τουλάχιστον για να διατηρήσουν το αήττητό τους, θα χρειαστεί να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο.

Όπως δύσκολο ήταν το ματς με τον Απόλλωνα, το ίδιο δύσκολο περιμένουν οι γαλαζοκίτρινοι πως θα είναι και το σημερινό με την Ανόρθωση. Η νέα ΑΕΛ που δημιουργεί ο Πάμπος Χριστοδούλου, θα δοκιμαστεί ξανά για τις αντοχές της. Ό,τι και αν παρουσίασε η Ανόρθωση μέχρι τώρα, όσα προβλήματα και αν φαίνεται πως κουβαλά, για την ΑΕΛ θα είναι άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο. Η ομάδα της Λεμεσού θα χρειαστεί ξανά μια ψυχωμένη εμφάνιση και σωστή τακτική.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει αναλύσει στους παίκτες του το πώς θα αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση. Το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούν να πάρουν οι γαλαζοκίτρινοι δεν εξαρτάται μόνο από τις εντολές του προπονητή τους αλλά και από την αγωνιστική τους πειθαρχία, ώστε να μην αφήσουν την αντίπαλό τους να φτιάξει ευκαιρίες και να γίνει απειλητική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ