aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Να βοηθήσουμε το Σωματείο»

«Να βοηθήσουμε το Σωματείο»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου, έδωσε το παρών του στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη για τις κάρτες AEL VISA και AEL VISA PREPAID και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους χιλιάδες φίλους της ομάδας της Λεμεσού.

Η δήλωση του προπονητή των “γαλαζοκιτρίνων”:

«Δεν θέλω να πω πολλά για τις κάρτες μας επειδή νομίζω ότι τα είπε όλα ο Διευθυντής μας. Είναι σίγουρα σημαντικές και οι κάρτες, αλλά και τα Εισιτήρια Διαρκείας. Ειδικά τα Εισιτήρια Διαρκείας που νομίζω ότι είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο όπως πληροφορήθηκα από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για αυτά. Αυτό που θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά είναι το πόσο σημαντικό είναι να έρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα, γιατί πραγματικά θα είναι μια πολύ πολύ δύσκολη χρονιά. Είναι μια σαιζόν στην οποία χρειαζόμαστε τον κόσμο της ΑΕΛ περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Όπως έχετε μάθει κι έχετε δει, η ομάδα μας χτίζεται από το μηδέν. Θέλουμε μαζί με τη Διοίκηση να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει και παρόν και μέλλον. Χωρίς τον κόσμο η ΑΕΛ δεν έχει τη δυναμική που της αξίζει, όσο καλή ομάδα και να φτιάξεις μέσα στο γήπεδο. Τελειώνοντας θέλω να πω πως προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα με πολύ χαμηλό μπάτζετ και μαζί με τη Διοίκηση θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα την οποία θα βλέπει ο κόσμος μας που θα έρχεται στο γήπεδο και θα χαίρεται. Απ’ εκεί και πέρα θα δούμε πού μπορούμε να καταλήξουμε. Ξέρετε ότι δεν είμαι άνθρωπος που λέει μεγάλα λόγια, όμως είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια της Διοίκησης με την VISA αλλά και με τα Εισιτήρια Διαρκείας! Πρέπει να βοηθήσουμε το Σωματείο που όλοι αγαπάμε να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί στη νέα σαιζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ