aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Nα σπρώξουμε με τον τρόπο μας τόσο ηθικά όσο και οικονομικά»

«Nα σπρώξουμε με τον τρόπο μας τόσο ηθικά όσο και οικονομικά»

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΛ τονίζει ότι η ομάδα έχει ανάγκη από την συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά:

“Μόλις 11 ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η ομάδα μας έχει ανάγκη από την συμπαράσταση του κόσμου. Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να σπρώξουμε με τον τρόπο μας τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Επικοινωνήστε όλοι με τα γραφεία της ΑΕΛ και αγοράστε τώρα το Εισιτήριο Διαρκείας της ομάδας μας. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για τα Εισιτήρια Διαρκείας είναι τα πιο κάτω: 25734824 – 99383800. Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος!

Α) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ V.I.P
1000€

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.
-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Τελικού).
-Όλοι οι φιλικοί αγώνες της ομάδας εντός έδρας.
-10% Έκπτωση από το AEL OFFICIAL SHOP σε είδη ρουχισμού.
-Δωρεάν εισιτήριο στους εκτός έδρας αγώνες.
-Δωρεάν Χώρος στάθμευσης σε περιφραγμένο χώρο.
-Δωρεάν Σνακ και ποτό στην αίθουσα επισήμων της Ανατολικής Κερκίδας.

Β) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LION
300€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

220€ ΜΑΘΗΤΙΚΟ

100€ ΠΑΙΔΙΚΟ

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.
-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Ημιτελικού-Τελικού).
-Ένας φιλικός αγώνας της ομάδας εντός έδρας.
-Αριθμημένη θέση στο κέντρο της Ανατολικής Κερκίδας.
-10% Έκπτωση από το AEL OFFICIAL SHOP σε είδη ρουχισμού.
-Δωρεάν Χώρος στάθμευσης σε περιφραγμένο χώρο.

Γ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ GATE 3
200€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

125€ ΜΑΘΗΤΙΚΟ

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.
-Ένας φιλικός αγώνας της ομάδας εντός έδρας.
-10% Έκπτωση από το AEL OFFICIAL SHOP σε είδη ρουχισμού.

20€ ΠΑΙΔΙΚΟ

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.
-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου (εκτός Τελικού).
-Όλοι οι εντός έδρας φιλικοί αγώνες.

Δ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ GATE 3 ΣΥΦΑΕΛ*
130€ (ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΦΑΕΛ)

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.
-Ένας φιλικός αγώνας της ομάδας εντός έδρας.
-10% Έκπτωση από το AEL OFFICIAL SHOP σε είδη ρουχισμού.

E) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ GATE 3 ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΛ*
170€ (ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΛ)

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α και Β Φάση Πρωταθλήματος.
-Ένας φιλικός αγώνας της ομάδας εντός έδρας.
-10% Έκπτωση από το AEL OFFICIAL SHOP σε είδη ρουχισμού.

ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

*AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ‘’Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ’’ με κόστος 10€ ετησίως.

*ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ (FAMILY) ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ,ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ,Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΈΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Β’ & Γ’ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%.
Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δύο κηδεμόνων ή μονογονιού με τα τέκνα τους. Τα πακέτα οικογενειακών εισιτηρίων δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΑΕΛ και θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

*ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%.
Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τους Συνταξιούχους και Ανέργους .Το συγκεκριμένα εισιτήρια δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά τους απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΑΕΛ και θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση δικαιολογητικών.

*ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%.
Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τους Στρατιώτες και Φοιτητές .Τα συγκεκριμένα εισιτήρια δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά τους απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΑΕΛ και θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση δικαιολογητικών.

*ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% (ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ).
Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τα μέλη του Σωματείου .Το συγκεκριμένα εισιτήρια δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Δίνεται η δυνατότητα στα μέλη του Σωματείου που δεν έχουν εκπληρωμένες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις να τις εξοφλούν παράλληλα με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας ώστε να λαμβάνουν την έκπτωση του 10%.

* ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Αφορά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας από μία εταιρεία. Τα εταιρικά εισιτήρια δεν θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Η αγορά τους συνοδεύεται απαραίτητα από την έκδοση τιμολογίου στο όνομα της εταιρίας και η πληρωμή του ποσού θα γίνεται απαραίτητα είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΑΕΛ είτε με εταιρική επιταγή.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
BENEFICIARY: ΑEL PODOSFAIRO DIMOSIA LTD
ACCOUNT NO:357005337777
IBAN:CY580020019500003570053377
SWIFT:BCYPCY2N

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
BENEFICIARY: ΑEL PODOSFAIRO LTD
ACCOUNT NO:241-01-466385-01
IBAN:CY36 0050 0241 0002 4101 4663 8501
SWIFT:HEBACY2N

*ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΈΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΜΑΣ WALLABIES COURIERS ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλέφωνο: 25734824, 99383800 – Φαξ: 25737540
Ε-mail:[email protected]

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ-ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-17

Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για τα Εισιτήρια Διαρκείας της AEΛ για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017:

1. Αποδοχή Όρων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας της AΕΛ , αποδέχεστε ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, οι οποίοι θεωρούνται αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων όρων.

2. Δικαιώματα Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας, ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο Γήπεδο, που ορίζεται ως έδρα της ΑΕΛ, για την παρακολούθηση των Αγώνων του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Κύπρου , και των φιλικών αγώνων της ομάδας, κατά τη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου 2016 – 2017.

3. Απώλεια Εισιτηρίου Διαρκείας: Σε περίπτωση απώλειας ο κάτοχος του Εισιτηρίου Διαρκείας πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΑΕΛ , στο τηλέφωνο 25734824.

4. Απαγόρευση μεταβίβασης ή παραχώρησης του Εισιτηρίου Διαρκείας: Το Εισιτήριο Διαρκείας είναι προσωπικό. Δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται η χρήση του καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλο πρόσωπο. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται από πρόσωπο άλλο από εκείνο, που αναγράφεται στο Εισιτήριο Διαρκείας, η ΑΕΛ θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Εισιτήριο και να απαγορεύσει την είσοδο του προσώπου, που το κατέχει, στο Γήπεδο.

5. Επιστροφή Εισιτηρίου Διαρκείας. Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν επιτρέπεται η επιστροφή του Εισιτηρίου, ο μερικός ή ολικός συμψηφισμός, ή η επιστροφή χρημάτων.

6. Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας Εισιτηρίων Διαρκείας: Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των Εισιτηρίων Διαρκείας, καθώς και η προμήθεια τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των Εισιτηρίων για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός αν έχει δοθεί έγγραφη έγκριση από την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω Εισιτηρίων.

7. Αναβολή – Ματαίωση και Διεξαγωγή του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών”: Σε περίπτωση αναβολής, ματαίωσης ή διεξαγωγής του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών” οποιουδήποτε Αγώνα, οι κάτοχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα για αποζημίωση οποιασδήποτε μορφής.

8. Επιβολή τιμωρίας στην ΑΕΛ ή αλλαγή έδρας της ΑΕΛ.: Σε περίπτωση τιμωρίας για οιονδήποτε λόγο της έδρας της ΑΕΛ , ή σε κάθε περίπτωση αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, που χρησιμοποιείται ως έδρα της ΑΕΛ ή για οποιονδήποτε λόγο, το Εισιτήριο Διαρκείας θα ισχύει για το Γήπεδο, που θα οριστεί ως έδρα της, και θα δίδεται προτεραιότητα στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας.

9. Ευθύνη της ΑΕΛ: Η ΑΕΛ δεν θα φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν αξιώσεις κατόχου Εισιτηρίου Διαρκείας προς αποζημίωση από ζημίες, απώλειες ή έξοδα που προκύπτουν λόγω ακύρωσης, αναβολής ή αλλαγής ώρας, ημερομηνία και τόπου διεξαγωγής του Αγώνα για οποιονδήποτε λόγο.

10. Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την ΑΕΛ , τους αθλητές της, η ΑΕΛ διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και/ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και/ή σε μελλοντικό/ους Αγώνα/ες και/ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση.

11. Ευθύνη κατόχων: Οι κάτοχοι ευθύνονται έναντι της ΑΕΛ για οιαδήποτε υπαίτια πράξη ή παράλειψη τους, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη νόμου ή παραβιάζει τους παρόντες Όρους, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια του Αγώνα.

12. Μη συμμόρφωση με Όρους: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με έναν από τους παραπάνω Όρους, καθώς και με τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, η ΑΕΛ. διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την Κάρτα Διαρκείας και να την ακυρώσει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ