aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Να απέφευγε την οποιαδήποτε αναφορά ο Δώνης»

«Να απέφευγε την οποιαδήποτε αναφορά ο Δώνης»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Active για την ανακοίνωση της αστυνομίας σε σχέση με χθεσινή ανακοίνωση της ΑΕΛ, για τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη ότι χτυπήθηκε από σεκιουριτάδες, αλλά και για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας.

Αρχικά ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του νεαρού τερματοφύλακα της ομάδας, ο οποίος ήταν ball boy στον αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ και τραυματίστηκε από κροτίδα: «Ο μικρός τερματοφύλακας μας είναι καλά στην υγεία του, θα παραμείνει 2 μέρες στο σπίτι του να ξεκουραστεί».

Για την ανακοίνωση-απάντηση της Αστυνομίας είπε: «Για τα όσα αναφέρει η Αστυνομία, η εικόνες και οι δηλώσεις ανθρώπων που ασχολήθηκαν το τι έγινε δείχνουν ξεκάθαρα το πρόβλημα και που δεν έγινε σωστά η δουλειά. Είμαστε πολύ λυπημένοι και δεν θέλουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες σε άλλους, πρέπει όμως να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες τους. Εμείς εμμένουμε στις απόψεις μας, δεν θα πούμε ψέματα και δεν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα συμβάντα. Αυτή τη στιγμή κάνουμε το ίδιο πράγμα όπως κάνουμε μετά από τα επεισόδια, όμως δυστυχώς δεν γίνεται κάτι. Τα πράγματα επαναλαμβάνονται. Τι πρέπει να κάνουν τα σωματεία, να σταθούν στις πόρτες της εισόδου να κάνουν έλεγχο; Η Αστυνομία είναι συνυπεύθυνη με τον υπεύθυνο ασφαλείας και παρακολουθούν τις κάμερες. Το σωματείο δεν μπορεί να κλείσει την πόρτα σε κάποιο. Αν λειτουργούσαν τα κλειστά κυκλώματα η Αστυνομία θα μπορούσε να κάνει σήμερα τη δουλειά της με πολύ μεγαλύτερη ευκολία. Κάποιοι δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα και αυτοί οι κάποιοι δεν είναι τα σωματεία.

Για την δήλωση του Γιώργου Δώνη (δείτε περισσότερα ΕΔΩ) ανέφερε: «Η δήλωση του κυρίου Δώνη είναι πως χτυπήθηκε από σεκιουριτάδες. Δεν θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά. Το καλύτερο που θα είχε να κάνει ήταν να απέφευγε την οποιαδήποτε αναφορά για το τι έγινε εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Δεν προσπαθούμε να έρθουμε σε αντιδικία».

Επίσης αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας: «Σήμερα το πρωί μπαίνοντας στα αποδυτήρια συνάντησα αποφασισμένο προπονητή να δώσει μάχες ως το τέλος και τα παιδιά ήταν απογοητευμένα μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Είναι όλοι πολύ αποφασισμένοι. Ο Μπενίτεθ θα είναι εκτός και δεν έχουμε καμία πρόταση από καμία ομάδα. Ο Σουάρες έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Λαφράνς συμπλήρωσε κάρτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ