aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Μου είπαν να γράψω πως με έβρισε ο Μπόρδα του ΑΠΟΕΛ»

«Μου είπαν να γράψω πως με έβρισε ο Μπόρδα του ΑΠΟΕΛ»

Μία φάση που ξεσήκωσε μπόλικη συζήτηση πριν από εφτά χρόνια διηγήθηκε ο πρώην διαιτητής Κώστας Ψευδιώτης. Στο ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ (1-3) της σεζόν 2012/13 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 26 Νοεμβρίου 2012 ο κ. Ψευδιώτης είχε αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Αρίτθ Μπόρδα για φάουλ στον Μιχάλη Κωνσταντίνου, όμως στην παράβαση υπέπεσε ο Καραπίδης και η απόφαση είχε εξοργίσει τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Όπως αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του «Πολίτη» ο Κώστας Ψευδιώτης μετά το τέλος του αγώνα τον είχαν παρακινήσει (χωρίς να διευκρινίσει ποιος) να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι τον έβρισε ο Βάσκος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ για να δικαιολογήσει το λάθος του, όμως ο ίδιος αρνήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ντουντελάνζ – ΑΠΟΕΛ: Πληρώνει €150.000 για να γλυτώσει πρόστιμο €500.000

Η σχετική αναφορά: «Ακόμη και σήμερα μετά από επτά χρόνια, αρκετές φορές 1-2 βλέπω το παιχνίδι μπροστά μου. 26 Νοεμβρίου 2012. Πρώτο μου ντέρμπι στην Α’ κατηγορία. Είχα εξαιρετική διαιτησία σε όλο το παιχνίδι. Έτυχε αυτή η κακή στιγμή. Ήταν λάθος της συνεννόησης της διαιτητικής ομάδας. Πήγαμε στα αποδυτήρια και κανένας δεν αντιλήφθηκε και μου είπε ο τέταρτος ότι δώσαμε λάθος κάρτα. Έμεινα με το στόμα ανοικτό. Δεν συμπλήρωσα το φύλλο αγώνα. Το έκανα στο σπίτι. Με πήρε τηλέφωνο κάποιος και μου είπαν να βάλω ότι με έβρισε ο Μπόρδα. Εγώ παραδίδω τη σφυρίχτρα παρά να πω ψέματα. Έγραψα την αλήθεια, έγινε λάθος από μεριάς μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ