aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΜήνυμα στον Παλάλα: «Μια καριέρα γεμάτη δόξα και τίτλους»

Μήνυμα στον Παλάλα: «Μια καριέρα γεμάτη δόξα και τίτλους»

Ανακοίνωσε το τέλος της καλαθοσφαιρικής του καριέρας προ ημερών ο Γιώργος Παλάλας ο οποίος ήταν πρώην αρχηγός της ΑΕΛ αλλά και μέλος της Εθνικής Κύπρου. Έτσι, ο πρόεδρος του σωματείου των γαλαζοκιτρίνων, Κώστας Χριστοδούλου, μέσω ανάρτησης του στο Facebook αποχαιρετά τον Παλάλα.

Αναλυτικά:

«Φίλε, καλαθοσφαιριστή, ΑΕΛίστα ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΑΛΑ .

Και εγώ με τη σειρά μου ένα τεράστιο respect, για όσα πρόσφερες στην ΑΕΛ, στην καλαθόσφαιρα και στον αθλητισμό γενικά.

Στα τόσα που ζήσαμε αλλά και συνεργαστήκαμε μαζί, στα τόσα χρόνια που σε ξέρω, οι καλές στιγμές είναι πολλές που μάλλον δε τις θυμάμαι όλες και οι άσχημες πολύ λίγες.

Αν κάτσω να γράψω για όλα, θα γράφω για μήνες. Γι’ αυτό δε θα πω άλλα. Όπως εσύ απλά επέλεξες να δηλώσεις τον τερματισμό της καριέρας σου με 2 απλές γραμμές, μιας καριέρας γεμάτης δόξας και τίτλους που πολύ λίγοι μετρημένοι στα δάκτυλά του ενός χεριού πέτυχαν.

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ σε λίγα χρόνια η ΑΕΛ να βγάλει τον νέο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΑΛΑ, κάτι που στο μυαλό μου φαντάζει σχεδόν αδύνατο. Ραντεβού αύριο στο Σολομωνίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ