aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜήνυμα από τον σπουδαίο Σίλας: «ΑΕΛ, Ντόσα, Κέρκεζ, περήφανος για εσάς» (vid)

Μήνυμα από τον σπουδαίο Σίλας: «ΑΕΛ, Ντόσα, Κέρκεζ, περήφανος για εσάς» (vid)

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Ζόρζε Σίλας, ο οποίος έγραψε ιστορία με την ΑΕΛ κατακτώντας το πρωτάθλημα τη σεζόν 2011-12 με αφορμή την φετινή κατάκτηση του κυπέλλου στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω ενός βίντεο από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται, καθότι είναι προπονητής στην Μπελενένσες από πέρυσι.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο προφίλ του ατζέντη Σάββα Σάββα, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία για δουλειές και συναντήθηκε με τον Σίλας. «Είναι υπέροχο που βλέπω ξανά τον σπουδαίο Ζόρζε Σίλας, έναν από τους καλύτερους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα. Πολλά χρόνια πριν. Το είπα ότι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές και ακολουθεί τον σωστό δρόμο. Θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΛ, στον προπονητή και στους παίκτες», έγραψε ο Σάββας.

Ακολουθεί το μήνυμα του Πορτογάλου: «Γεια σας, θέλω να συγχαρώ τον φίλο μου Ντόσα Ζούνιορ για το γκολ στον τελικό και τον φίλο μου Ντούσαν Κέρκεζ για την κατάκτηση του κυπέλλου και επίσης να συγχαρώ την ΑΕΛ και τους οπαδούς της. Γνωρίζω ότι ζητούσατε πολύ την κατάκτηση αυτού του τροπαίου και από την πλευρά μου και την Πορτογαλία όπου βρίσκονται δηλώνω ότι είμαι πολύ περήφανος για εσάς. Συγχαρητήρια και να σας πω ότι είμαι επίσης εδώ με τον φίλο μου Σάββα Σάββα που ήρθε στην Πορτογαλία για μπίζνες. Λοιπόν, καλή τύχη σε όλους για την επόμενη σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ