aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜιχαηλίδης: «Θα είναι δώρο άδωρο να τελειώσει το γήπεδο και τα άλλα όχι»

Μιχαηλίδης: «Θα είναι δώρο άδωρο να τελειώσει το γήπεδο και τα άλλα όχι»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπής του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα» και μίλησε για όλα όσα αφορούν το νέο γήπεδο της Λεμεσού, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2021.

Ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα άλλα έργα πέριξ του γηπέδου, που αφορούν την πρόσβαση του κόσμου στο γήπεδο όταν αυτό ολοκληρωθεί. «Θα ζητήσω σήμερα ή αύριο το πρωί συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδου για να έχουμε όλους τους εμπλεκομένους να συζητήσουμε αυτό το θέμα. Γιατί φανταστείτε να τελειώσει το γήπεδο και να μην τελειώσουν οι δρόμοι έξω. Θα είναι δώρο άδωρο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θα πρέπει να γίνει ένας συντονισμός, έτσι ώστε όλοι μαζί να δουλεύουν προς την ίδια κατεύθυνση. Ενδεχόμενη ταλαιπωρία και καθυστέρηση θα πρέπει να την αποφύγουμε σαν ο διάβολος το λιβάνι. Δεν γίνεται να τελειώσει το γήπεδο μέσα στα χρονοδιαγράμματα και να μην έχουμε δρόμους για να πάμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ