aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Μία σου, μία μου» και βήμα σημειωτόν από ΕΝΠ και ΑΕΛ! (pics & vid)

«Μία σου, μία μου» και βήμα σημειωτόν από ΕΝΠ και ΑΕΛ! (pics & vid)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Μία σου και μία μου» στο «Τάσος Μάρκου»! Ένωση Νέων Παραλιμνίου και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ένα αποτέλεσμα το οποίο αφήνει μεν ευχαριστημένη την Ένωση που έχανε με 1-2 μέχρι το 83’, αλλά δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες, όσον αφορά στην προσπάθεια που αμφότερες κάνουν για τους στόχους τους.

Βλέπετε, βυσσινί και γαλαζοκίτρινοι έκαναν βήμα σημειωτόν προς τον  στόχο τους, αφού οι μεν γηπεδούχοι παραμένουν προτελευταίοι με οκτώ πόντους, ενώ η ΑΕΛ αν και προσωρινά ανέβηκε 4η, είναι μπροστά μόνο με έναν πόντο διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ που έχουν από 18 (οι γαλαζοκίτρινοι χρωστάνε τρία αναβληθέντα ματς, συν το αυριανό με τον Εθνικό Άχνας).

Αρκετά καλός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο ημίχρονο και χορταστικό παιχνίδι με τρία τέρματα Οι βυσσινί προηγήθηκαν στο σκορ στο 7-0 με άπιαστη κεφαλιά του Ουντότζι μετά από μπαλιά του Θεοδώρου, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι αντέδρασαν στη συνέχεια και με δύο γκολ του Χουράδο πήγαν στην ανάπαυλα με κεφάλι στο σκορ. Στο 16ο λεπτό ο Ισπανός επιθετικός από κοντά με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 38’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Σταρόκιν) έφερε τα κάτω-πάνω κι έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Για μεγάλο διάστημα η ΑΕΛ κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμά της ενώ είχε κάποιες καλές στιγμές για τρίτο γκολ, όπως άλλωστε είχε και η γηπεδούχος ομάδα για να ισοφαρίσει σε 2-2. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκηνικό άλλαξε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ν’ αξιοποιεί μια από αυτές και να καταφέρνει να σώζει την παρτίδα στο 83’ με τον Μιτρέφσκι ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα (2-2), με σουτ εντός περιοχής το οποίο κόντραρε στον Χ. Κυριάκου.

Η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι στο 86΄σε μαρκάρισμα του Εμαέ από τον Αμπαρτζουμιάν και μπορούσε ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου να υποδείξει πέναλτι, όμως, είχε αντίθετη άποψη και υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Στα τελευταία στάδια του ματς, η ΑΕΛ είχε ασύλληπτη διπλή χαμένη ευκαιρία, με τον Κλάιμαν να πραγματοποιεί σπουδαίες αποκρούσεις σε σουτ των Εμαέ κι Αβραάμ.

Το αποτέλεσμα δεν αφήνει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες και κυρίως την Ένωση που παραμένει καθηλωμένη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΕΝΠ (Γκουστάβο Σιβιέρο): Κλάιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μιτρέφσκι, Α. Κυριάκου, Σταρόκιν, Θεοδώρου, Ν. Σπόλιαριτς (58′ Κουμής), Βαρέλα, Ουντόζι (76′ Αγκιρί), Ριέρα, Στσεπάνιακ (67′ Ρουσιάς).

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Χ. Κυριάκου, Α. Τεϊσέιρα, Ράσο, Γουίλερ, Κάρλος (54′ Κάρλος), Μεντόγεβιτς, Γκαθτανιάγα, Αβραάμ, Γερολέμου (69′ Αγκάνοβιτς), Χουράδο (79′ Εμαέ).

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Σκόρερ: 7′ Ουντότζι, 83′ Μιτρέφσκι / 16′, 38′ πεν. Χουράδο.

Κίτρινες: 28′ Αμπαρτζουμιάν, 85′ Βαρέλα / 41′ Γερολέμου (3η), 85′ Γουίλερ.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης.

Α’ βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης.

Β’ βοηθός: Κανάρης Σάββας.

Τέταρτος: Νικολάου Γιώργος.

Παρατηρητής διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ