aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜια δεκάδα εξελίξιμων νεαρών

Μια δεκάδα εξελίξιμων νεαρών

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, στο κεφάλαιο των νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών υπάρχει «ύλη» υψηλών προδιαγραφών, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί.

Εκτός από τους Ανδρέα Κυριάκου, Ανδρέα Φράγκο, Ευάγγελο Γεωργίου, οι οποίοι συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, οι γαλαζοκίτρινοι μπορούν να ελπίζουν στην ανέλιξη και άλλων νεαρών, όπως των Σωτήρη Βασιλείου, Ανδρέα Νεοφύτου, Κωνσταντίνου Κυριάκου, Γιάννη Μαύρου, Γιάννη Γερολέμου και Ευγένιου Πέτρου.

Σε αυτούς προσθέστε και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα, τον Μάριο Ηλία. Πρόκειται για μια δεκάδα εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου στη νέα σεζόν.

Αν έστω και ένας ή δύο καταφέρουν να μονιμοποιηθούν και ακόμα ένας ή δύο μετρήσουν σημαντικές συμμετοχές, θα είναι όφελος για τους ίδιους και την ΑΕΛ. Ανάλογα με την πορεία και πρόοδό τους θα κριθεί το μέλλον τους στην ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ