aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜετεγγραφικές «βόμβες» στην πετοσφαιρική ΑΕΛ!

Μετεγγραφικές «βόμβες» στην πετοσφαιρική ΑΕΛ!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση της Έβελιν Στεφάνου, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Απόλλωνα. Η Έβελιν είναι μία από της καλύτερες κύπριες πετοσφαιρίστριες και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που γίνεται φέτος για κατάκτηση του πρωταθλήματος και επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

«Η BetOnAlfa ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση της Έβελυν Στεφάνου με υποσχετική μεταγραφή από τον Απόλλων Λεμεσού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Καλωσορίζουμε την Έβελυν στη γαλαζοκίτρινη οικογένεια και της ευχόμαστε επιτυχίες με τη φανέλα της Βασίλισσας της κυπριακής πετόσφαιρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, η BetOnAlfa ΑΕΛ ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας μέχρι τέλους της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τη Βουλγάρα πασαδόρο Βεσέλα Μπόντσεβα! «Καλωσορίζουμε την Βεσέλα στην γαλαζοκίτρινη οικογένεια και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ