aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Μέλι» για Κατελάρη, Μακρή, Κέρκεζ, Αυγουστή και Πουρσαϊτίδη

«Μέλι» για Κατελάρη, Μακρή, Κέρκεζ, Αυγουστή και Πουρσαϊτίδη

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα για μπάλα» στη Cytavision όπου ήταν καλεσμένος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για κάποιους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Διαβάστε επίσης: «Έκανα μια εβδομάδα να κοιμηθώ»

Με αφορμή τα όμορφα γκολ που πέτυχαν ο Φάνος Κατελάρης της Ομόνοιας κι ο Ανδρέας Μακρής της ΑΕΛ απέναντι σε ΑΕΚ και Πάφο αντίστοιχα, εκθείασε την παρουσία τους και τόνισε: «Ασχολούνται πολύ με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που δεν είναι καλό πολλές φορές αυτό για κάποιους παίκτες, αλλά τους συγκεκριμένους, βάσει συμπεριφοράς και ωριμότητας δεν μπορείς να τους παρεξηγήσεις. Να μην λέμε μόνο αρνητικά. Είναι προσγειωμένα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, γι’ αυτό είμαι σίγουρος. Ο Κύπριος αν δουλέψει σκληρά έχει μέλλον. Πρέπει να το καταλάβουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε επίσης: Αλεξάνδρου: Τι απάντησε σε ερώτηση αν θα πήγαινε στην Ομόνοια

Ακολούθως αναφέρθηκε στον Ντούσαν Κέρκεζ, τον προπονητή της ΑΕΛ: «Βρίσκει τους τρόπους για να αντεπεξέλθει η ΑΕΛ και να πετυχαίνει μέχρι τους στόχους της. Κάνει σωστή διαχείριση βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει και λύθηκαν κάποια από τα πολλά προβλήματα που είχε η ΑΕΛ τα προηγούμενα χρόνια, χάρη στους χειρισμούς του Κέρκεζ με το ρόστερ και την ενδεκάδα».

Διαβάστε επίσης: Νέες αποκαλύψεις από Νεκτάριο για τον Τάαμαρι

Για τους Σάββα Πουρσαϊτίδη και Σωφρόνη Αυγουστή είπε: «Είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και οι ομάδες τους αγωνίζονται με σύγχρονο τρόπο παιχνιδιού και αρκετή σκέψη».

Διαβάστε επίσης: Ο κορυφαίος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε ο Νεκτάριος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ