aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜεγάλο το κίνητρο, να μην χάσουν τον… προσανατολισμό

Μεγάλο το κίνητρο, να μην χάσουν τον… προσανατολισμό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

To κίνητρο είναι μεγάλο στην ΑΕΛ και οι ποδοσφαιριστές της δεν θέλουν να χάσουν τον… προσανατολισμό τους. Θα επιδιώξουν να προσθέσουν στο ταμείο άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον και θα το αντιμετωπίσουν με κάθε σοβαρότητα προκειμένου να έχουν την απόλυτη συγκομιδή βαθμών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, χτίζοντας δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις παγίδες που κρύβει ο αγώνας. Τους συνέστησε απόλυτη συγκέντρωση ώστε να φτάσουν δύσκολα ή εύκολα στον στόχο τους. Καμία υποτίμηση δεν υπάρχει προς τον αντίπαλο, λοιπόν, ο οποίος έχει σε προηγούμενες σεζόν κάνει ζημιά στην ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο. Μάλιστα, τώρα, προέρχεται από ήττα στον αγώνα που έδωσε με την ΑΕΖ στην πρώτη αγωνιστική (το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με την ΑΕΚ αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου).

Ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού στη σημερινή προπόνηση θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Ο Λαφράνς επέστρεψε από το εξωτερικό όπου είχε συμμετοχή (με γκολ μάλιστα) στο παιχνίδι της Αϊτής. Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ασφαλώς στη διάθεσή του. Ο Γεωργιάδης και ο Αρουαμπαρένα διεκδικούν θέση βασικού, όμως ακόμη και αν δεν συμπεριληφθούν στο αρχικό σχήμα, μάλλον θα αγωνισθούν ως αλλαγή.

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κατέδειξαν σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές που έχουν προβάδισμα για τις θέσεις της ενδεκάδας, όμως τις τελικές του αποφάσεις ο Χριστοδούλου θα τις πάρει μετά τη σημερινή προπόνηση. Είναι θετικό, πάντως, πως σε πολλές θέσεις υπάρχει έντονος συναγωνισμός.

Ο Χ. Κυριάκου με τον Αϊρόσα για το δεξί άκρο της άμυνας διεκδικούν τη θέση με τις ίδιες πιθανότητες να την καπαρώσουν,  οι Παπάνκο-Φορτούνα «παλεύουν» για το άλλο άκρο και οι Ουέλινγκτον, Αγκουινάλδο, Αρουαμπαρένα για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Στη μεσαία γραμμή, οι Μπουένο, Σαβάν, Νικολάου, Σόουζα και Σοάρες αναμένεται πως θα πάρουν φανέλα βασικού.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ