aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜε βουρκωμένα μάτια, «δεν ταιριάζετε σου λέω» και αποθέωση από Μερκή!

Με βουρκωμένα μάτια, «δεν ταιριάζετε σου λέω» και αποθέωση από Μερκή!

Με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «δεν ταιριάζετε σου λέω» του μακαρίτη Παντελή Παντελίδη, με βουρκωμένα μάτια προς την κατάληξη αυτών που έλεγε στην ομιλία του σε βίντεο και με μία πανηγυρική φωτογραφία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012, ο Μάρκο Αϊρόσα αποχαιρέτησε την ΑΕΛ, εκφράζοντας μάλιστα και το παράπονό του.

Στα σχόλια, αξίζει να αναφερθεί πως έγινε ένας μικρός χαμός, με αποθεωτικά σχόλια από φίλους και πρώην συμπαίκτες, αλλά και αντιπάλους που διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον Αϊρόσα. Ένας εξ αυτών και ο στόπερ του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Mερκής.

Αναλυτικά:

«Αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξα να πω “αντίο” στην ΑΕΛ. Ήμουν πολύ χαρούμενος εφτά χρόνια εκεί. Ένα μεγάλο-μεγάλο-μεγάλο ευχαριστώ στην πόλη της Λεμεσού, σε όσους γνώρισα εκεί, ξέρουν αυτού, στην ομάδα, όλους τους συμπαίκτες μου. Στους απίθανους οπαδούς που έχει η ΑΕΛ είσαστε πάντα στην καρδιά μου. Ήταν λυπηρό που έφυγα με αυτό τον τρόπο, όμως είναι κάτι που δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Πάντα θα χαίρομαι για τη Λεμεσό, και προτιμώ να είναι πάντα έτσι, θέλω να σκέφτομαι μόνο τις χαρούμενες στιγμές.

Έτσι είναι η ζωή, η ζωή συνεχίζεται. Δυστυχώς πολλά περνούν από το μυαλό μου και θέλω να τα πω. Αυτοί οι οπαδοί αξίζουν να ξέρουν αυτά τα πράγματα όμως ας τα ξεχάσουμε τώρα. Τα καλύτερα σε όλους και στη Λεμεσό.

Θέλω να ευχαριστήσω κάποια συγκεκριμένα άτομα που πάντα μου φέρονταν καλά και με πρόσεχαν στην ΑΕΛ. Όπως ο Σανγκόι, Πόλυς, Κίμωνας που μου έκαναν μασάζ, θα μου λείψει το μασάζ σας (γέλια), Μαρίνα, Λαδά, Κακουλλή, Δώρα. Σας ευχαριστώ για όλα! Σε όλη τη Λεμεσό και σε όσους ξέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη καρδιά! Φιλιά Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ Κύπρος. Σας αγαπώ παιδιά. Πάμε παιδιά».

Την ανάρτηση του Αϊρόσα, και τα βίντεο μπορούν να την μόνο όσοι είναι ακόλουθοί του στο Instagram!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ