aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε το 5Χ3 να βρει τον ΑΠΟΕΛ

Με το 5Χ3 να βρει τον ΑΠΟΕΛ

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και το φιλικό με τον Ερμή στην ΑΕΛ πιάνουν από σήμερα δουλειά για τον αγώνα με την Αλκή την προσεχή Κυριακή.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ετοιμάζει την ομάδα για να παρουσιαστεί με την ίδια φρεσκάδα, που είχε στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια. Πάντα μια διακοπή, κρύβει παγίδες και η τεχνική ηγεσία δεν θέλει να αποπροσανατολιστεί και να αφήσει την ευκαιρία να φθάσει σε πέμπτη νίκη η ομάδα της. Δεν υπολογίζονται οι Αντάμοβιτς,  Φνιτέλις, όπως και ο Μαρκόσκι που υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με τον Ερμή.

Αντίθετα, ο Ρομάν θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς και θα διαφανεί τις επόμενες μέρες, αν θα είναι έτοιμος για το ματς με την Αλκή. Ο Ζούνιορ αγωνίστηκε για 65’ κόντρα στον Ερμή και αν χρειαστεί, είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει. Η ΑΕΛ θέλει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον Ερμή και γα ένα άλλο λόγο. Θα είναι ό,τι καλύτερο να πάει στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με το απόλυτο της βαθμολογικής συγκομιδής.

Με άλλους τρεις βαθμούς φθάνει τους 15 και με την ψυχολογία στα ύψη θα πάει με άλλο αέρα στο δεύτερο δυνατό τεστ, μετά το πρώτο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ