aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜε προσοχή και συγκέντρωση

Με προσοχή και συγκέντρωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το έχουν πει και το έχουν τονίσει πολλές φορές στην ΑΕΛ πως προχωρούν ταπεινά και σοβαρά, με στόχο μια πορεία που θα προσφέρει μόνο χαρές. Επιθυμία τους είναι να αλλάξουν το αγωνιστικό τους προφίλ και να έχουν μια πορεία αντάξια του εκτοπίσματός τους και όχι να παλινδρομούν, όπως πέρσι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Έχει γίνει πολλή δουλειά και οι δύο πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα έφεραν τα δικαιολογημένα χαμόγελα, αλλά είναι σίγουρο πως θα ανέβει και άλλο η διάθεση, αν οι γαλαζοκίτρινοι απόψε (19.00) κερδίσουν και τον Εθνικό. Με τη συμπαράσταση των οπαδών οι οποίοι αναμένεται πως θα ξεπεράσουν τις 4.500, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου, είναι αποφασισμένοι να φθάσουν στην τρίτη τους νίκη και να δώσουν άλλη διάσταση στη φετινή τους πορεία.

Απόλυτος, λοιπόν, στόχος, οι τρεις βαθμοί, χωρίς να βλέπουν πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι. Βρίσκονται όλοι σε καλή κατάσταση και η διακοπή μάλλον ωφέλιμη θα ήταν για να βελτιωθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, που ήταν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο τεχνικός της ΑΕΛ, αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και ξέρει πως το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση.

Για να τα καταφέρει η ΑΕΛ να φθάσει στο τρίποντο, προέχει πρώτα να έχει πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και να μη δεχθεί γκολ. Από εκεί και πέρα διαθέτει τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα προσπαθήσει να φθάσει στο γκολ.

Οι ενδείξεις πείθουν, πως η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει σήμερα, δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτήν του τελευταίου αγώνα με τη Δόξα. Βέβαια, είναι πιο έτοιμοι, οι Αϊρόσα, Γεωργιάδης, Σαρκί και Αρουαμπαρένα.

Υπάρχουν ακόμη οι πολλές επιλογές στη μεσαία γραμμή, με τον Σαβάν και τον Μπουένο να έχουν αποδείξει πως πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, με υψηλή τεχνική και ποιότητα στην οργάνωση και καθοδήγηση του παιχνιδιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ