aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜε γνώριμούς της στη νέα εποχή η ΑΕΛ

Με γνώριμούς της στη νέα εποχή η ΑΕΛ

Σε γνώριμες λύσεις στράφηκε η ΑΕΛ για στελέχωση των τμημάτων ποδοσφαίρου, προσδοκώντας να πετύχει αφού τους γνωρίζει, αλλά και οι ίδιοι ξέρουν το μέγεθος και τις απαιτήσεις. Ο Θεόδωρος Αντωνίου ανέλαβε ως γενικός διευθυντής, η Μαρίνου Χριστοδούλου ως Εκτελεστική Γραμματέας, ο Πλουτής Αβραάμ ως υπεύθυνος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, η Αριάδνη Γενεθλίου ως λειτουργός Γραφείου Κοινωνικής Ευθύνης και ΜΜΕ.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΛ επέστρεψε ο Ανδρέας Αβραάμ, που πέρασε ως ποδοσφαιριστής. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει ως διευθυντής ποδοσφαίρου και θα έχει την πλήρη ευθύνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μαζί με τον προπονητή Χρίστο Χαραλάμπους και τους συνεργάτες του, θα θελήσουν να «χτίσουν» τη νέα ΑΕΛ.

«Στόχος μας είναι η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και να μπει στο νέο πρωτάθλημα με σκοπό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του κόσμου της ΑΕΛ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου. Ακολούθως, θέλησε να στείλει το μήνυμα: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα που να διεκδικεί τους μεγάλους στόχους που έχει η ΑΕΛ, όπως αρμόζει στην Ιστορία μας. Προτεραιότητες μας είναι να επέλθει υγεία στα οικονομικά, να υπάρχει πλήρης διαφάνεια, η καλύτερη οργάνωση και φυσικά ο επαγγελματισμός».

Στη συνέχεια, αφού γίνεται λόγος για μεταβατική περίοδο και για «πολλές και μεγάλες προκλήσεις», τονίζεται: «Είμαστε οπλισμένοι με δύναμη και θα παλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Μεγάλη μας δύναμη όπως πάντα θα είναι ο κόσμος της ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ