aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜε... φόρα από πέρσι η Ανόρθωση! (pics)

Με… φόρα από πέρσι η Ανόρθωση! (pics)

Μετά το πρωτάθλημα η Ανόρθωση πανηγύρισε απόψε και το Σούπερ Καπ στο φούτσαλ. Η «Κυρία» νίκησε στη Λάρνακα την ΑΕΛ με 9-6 και σήκωσε την πρώτη κούπα για τη νέα σεζόν.  Μετά το τέλος του αγώνα, έγινε απονομή του τίτλου του Super Cup στη νικήτρια ομάδα από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, Μιχάλη Ππεκρή.

Η Ανόρθωση μπήκε δυνατά στο παρκέ και άνοιξε τον… χορό των τερμάτων στο 9ο λεπτό με τον Φελιπίνιο και τους Κόκκινο, Χριστοφή και Κουππαρή να ακολουθούν για να μειώσει η ΑΕΛ σε 4-1 στο ημίχρονο με τον Χατζηγεωργίου. Στο δεύτερο μέρος οι γαλαζοκίτρινοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 4-3 με δύο γκολ του Λεαντρίνιο. Όμως, η Ανόρθωση πήρε και πάλι αέρα δύο γκολ με τον Φελίπε.

Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουλουμπρή και μια σόλο ενέργεια του Κόκκινου που διένυσε όλο το γήπεδο ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 7-3, ωστόσο πάλι η ΑΕΛ έδειξε ψυχικά αποθέματα. Επιστρατεύοντας flying goalkeeper μείωσε σε 7-6 με τα γκολ του Λεαντρίνιο. Ωστόσο το τελευταίο λεπτό ήταν υπόθεση των Φελιπίνιο και Κουππαρή που διαμόρφωσαν το τελικό 9-6 και χάρισαν στην Ανόρθωση το τρόπαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ