aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜε έναν υπό δοκιμή και ένα νεαρό η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε της ΑΕΛ

Με έναν υπό δοκιμή και ένα νεαρό η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε της ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος», η οποία έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της σεζόν… Το ματς είχε διάρκεια 70 λεπτών μετά από αίτημα του προπονητή των γηπεδούχων, που έγινε απόδεκτό από τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Νικήτρια αναδείχθηκε η προσφυγική ομάδα με 2-0, η οποία πέτυχε τα δύο τέρματά της στο δεύτερο 35λεπτο του αγώνα. Ο 23χρονος μέσος Χερβέ Αντιόλο, που πέρσι αγωνίστηκε στην Ξυλοτύμπου και αξιολογείται από τον Πάμπο Χριστοδούλου, άνοιξε το σκορ (52′) και ο νεαρός Ιάσωνας Πικής (69′) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία τόσο στον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Πάμπο Χριστοδούλου, όσο και στον τεχνικό των «γαλαζοκιτρίνων» Ντούσαν Κέρκεζ, να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα τους αυτή την περίοδο.

19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ 1-0 (Αντιόλο 52′, 69′ Πικής)

Νωρίτερα έγιναν σήμερα άλλα τρία παιχνίδια. Δείτε τα αποτελέσματα.

17:30 Δόξα – ΑΕΚ 0-2 (Αντωνιάδης 41′, Σπιρόφσκι 44′) Διαβάστε ΕΔΩ

18:00 ΕΝΠ – Καρμιώτισσα 2-2 (Ελευθερίου 52′, Φλουρή 86′ / Χατζηβασίλης 40′, Καπαρτής 45′) Διαβάστε ΕΔΩ

18:00 Ερμής – Ολυμπιακός 2-0 (Ντάκους 55′, Παπαθανασίου 70′) Διαβάστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ