aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜε Χριστοφή και χωρίς rotation η ενδεκάδα του Κετσπάγια, πέντε αλλαγές η ΑΕΚ

Με Χριστοφή και χωρίς rotation η ενδεκάδα του Κετσπάγια, πέντε αλλαγές η ΑΕΚ

Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο, παρατάσσει την Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τις θέσεις των Χουσμπάουερ και Οκριασβίλι πήραν οι Κ. Αρτυματάς και Χριστοφή.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωση: Λόρια, Κορρέα, Βργκοτς, Ρισβάνης, Καλτσάς, Κορέια, Κ. Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Αμπαρτζουμιάν, Χριστοφή, Κβιλιτάια.

Με τρεις νεαρούς Κύπριους, τους Χριστοδούλου, Ναούμ και Ανδρέου παρατάσσει την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο Παναγιώτης Γιάννου. Σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια προχώρησε σε πέντε αλλαγές, με τους Χριστοδούλου, Σούτερντεν, Αναστασίου, Σπόλιαριτς και Ανδρέου να αντικαθιστούν τους Μολ, Ιωάννου, Σπιρόφσκι, Ακοράν και Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Χριστοδούλου, Φερνάντεθ, Αντωνιάδης, Γκονζάλεθ, Σούτερντεν, Χέιτλι, Αναστασίου, Σπόλιαριτς, Ναούμ, Ανδρέου, Τρισκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ